10 Απριλίου 2007

Fun της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκαν στα Γιάννενα

Υποδεχτήκαμε και νομίζω ότι φιλοξενήσαμε επάξια τους δύο νέους φανατικούς γκρούπι μας από Θεσσαλονίκή και ιδρυτικά μέλη του fun club των SHC στη συμπρωτεύουσα Ελίζα και Νίκο. Σύντομα δε μέλη της μπάντας θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να παραστούν στα εγκαίναια του site των fun club Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο...!!

" Ήταν μαγική η στιγμή " δήλωσε η Ελίζα τη στιγμή που μας συνάντησε στο τσαερι "διπλά από ψηλό". "Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εδώ μαζί σας" είπε ο Νίκος και ίσως και αυτός να ήταν κι ένας λόγος που μετέβησαν στην άσχημη κατά τα άλλα πόλη της Ηγουμενίτσας για λίγες ώρες.
Βέβαια η λαχτάρα της απουσίας του "Μπάσιου" ήταν σημαντική αλλά υποσχεθήκαμε ότι θα είναι εκεί στα εγκαίνια.

2 σχόλια:

banjo είπε...

Το thessaloniki silhidfans club ευχαριστεί το συγκρότημα για την φανταστική φιλοξενία. Ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε οτι βρεθήκαμε τόσο κοντά στα ινδάλματα μας, ούτε μπορούσαμε να φανταστουμέ οτι αυτό το συγκροτημα σταθμός απαρτίζεται από τόσο απλούς και καθημερηνούς ανθρώπους.

Σας ευχαριστούμε

SHC The Fans είπε...

εγω παντος που ειδα τα παιδια ειδα οτι ειναι τρελοι ροκερ και τρελα τυπακια... αυτοι οι γκρουπις ειναι ενα λαμπρο παραδειγμα της συμπαθεστατης αυτης καστας ανθρωπων(των γκρουπις)

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)