12 Απριλίου 2007

Με τον Τζίζας την Κυριακή!

Λίγο πριν οι δύο πλευρές καταλήξουν σε οριστική συμφωνία ο μυστηριώδης τραγουδιστής τα βρόντηξε και έφυγε διαφωνώντας με βασικούς όρους του συμβολαίου. Κυρίως όμως ξεσπάθωσε για τα ωράρια των προβών: "Ε, όχι και Σάββατο πρωί με την αγορά ανοιχτή εγώ να παίζω", είπε στους εμβρόντητους Κλουζό και Μπάσιου. Από την όλη διαπραγμάτευση το μόνο που προέκυψε είναι ότι ο Κλουζό αποφάσισε να μεταθέσει τις πρόβες για την Κυριακή. Πιστεύει μάλιστα ότι η συγκεκριμένη μέρα ταιριάζει καλύτερα στον Τζίζας. "Από εδώ και πέρα πρόβες μόνο την Κυριακή", είναι η τοποθέτησή του. Και επειδή άλλο χουβαρντόμελος που να κάνει τον οικοδεσπότη δεν υπάρχει ούτε διαφαίνεται στον ορίζοντα οφείλουμε να συμμορφωθούμε. Την ώρα λοιπόν που οι άλλοι θα πηγαίνουν εκκλησία, οι SHC θα μπαίνουν για πρόβα.
Οι SHC ανακοινώνουν την αναθέρμανση των σχέσεων τους με τον Τζίζας και γνωστοποιούν την πρόβα την Κυριακή 15 Απριλίου στις 10.30 το πρωί. Παρακαλούνται τα μέλη να επιβεβαιώσουν τις προθέσεις τους για την Κυριακή γράφοντας στα "σχόλια".

4 σχόλια:

mama είπε...

.....για αυτή την Κυριακή δεν έχω πρόβλημα, αλλά γενικά δεν συμφωνώ με την Κυριακή σαν μέρα πρόβας, ειδικά τώρα που ανοίγει κι ο καιρός και θα αρχίσουμε τις βουτιές.....δεν τις θυσιάζω ούτε για την πρόβα παιδιά, sorry......

scoop είπε...

Εγώ συμφωνώ στο να κάνουμε πρόβες γενικώς!Ερμούπολη και Γκαραβέλας μας περιμένουν και αν δεν πάμε θα φταίμε εμείς μόνο!

Τζίζας είπε...

...αυτή την Κυριακή αδύνατον.Γενικά ok.Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν είμαι καθόλου fun της Πρέβεζας,αλλά νομίζω ότι θα έχουμε πολλές διαρροές τις Κυριακές λόγω Θέρους...(as Mama already said!)

banjo είπε...

...simfono ki ego me ti mama!!!! oxi kiriakatika re paidia!!! mi sas po oti apo do kai pera isos na prepei na kanoume oles tis proves mesovdomada gia na exoume olo to weekend free!!!...outos i allos afti tin kiriaki tha eimai athina, sorry

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)