29 Απριλίου 2007

Σύρος καλεί επισήμως Silver & the Hidden Cash

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στους Silver & the Hidden Cash. Το πρωί της Κυριακής έπειτα από μία πρόβα σε υψηλό επίπεδο το συγκρότημα οριστικοποίησε την ημερομηνία της πρώτης του ζωντανής εμφάνισης. Οι ShC θα ανεβούν για πρώτη φορά στη σκηνή στις 3 Ιουνίου και ήδη έχουν ξεκινήσει εντατικές πρόβες. Αυτές όμως ήδη διεκόπησαν (!) αφού το συγκρότημα σύσσωμο -στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από το ζεύγος Τρομπέτα- θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για τη συναυλία του Μπομπ Ντίλαν. Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες.

Είπε το «ναι» η Σύρος!
Τα μεγάλα νέα όμως έρχονται από τη Σύρο. Οι διοργανωτές του εκεί φεστιβάλ είδαν το βίντεο του συγκροτήματος στο ίντερνετ και προσκάλεσαν επισήμως τους Silver & the Hidden Cash για τις 13 ή 14 Ιουλίου. Το φεστιβάλ καλύπτει το σύνολο των εξόδων (διαμονή-ταξίδι) της μπάντας. Να σημειωθεί πάντως ότι οι απόψεις για την ποιότητα του συγκροτήματος διίστανται στο νησί... To αποτέλεσμα; Η μπάντα να ξεκινάει εκείνη το φεστιβάλ υπό το καυτό φως του ήλιου... Οι διοργανωτές ζήτησαν στοιχεία, φωτογραφίες κλπ της μπάντας τα οποία και εστάλησαν. Το φεστιβάλ αναμένεται να παρακολουθήσει πλήθος κόσμου.

Mondo Bongo Mama...
Με αφορμή την επίσκεψή τους στο νησί, οι ShC προγραμματίζουν και μίνι περιοδεία! To απόγευμα της Κυριακής όλα τα μέλη δήλωσαν πρόθυμα να ταξιδέψουν μαζί για μία εβδομάδα στην Πελοπόννησο πριν ή μετά την εμφάνιση στη Σύρο, εφόσον αυτή οριστικοποιηθεί. Τέλος, αργά το βράδυ της Κυριακής η Μάμα μίλησε! Ανακοίνωσε την επιλογή της για το τραγούδι της σε συνάντησή της με τον Μπάσιου. Είναι το Mondo Bongo του Joe Strummer και των Mescaleros. Τραγούδι για το οποίο είχε γίνει αλιμούρα, αλλά η Μάμα το καπάρωσε ετοιμάζοντας παράλληλα και το Suzzanne.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)