18 Απριλίου 2007

Ναι, είναι η βραδιά του Τζίζας!

Απόψε στις 21.30 στο Πνευματικό Κέντρο ο Τζίζας κάνει το μεγάλο βήμα. Με το μπάσο επ' ώμου ανεβαίνει στο σανίδι και συνοδεύει τους "Tango Ardiente". Ο αεικίνητος μαέστρος δεν θα αρκεστεί στη μουσική. Θα είναι και ο μεγάλος τάνγκο χορευτής της βραδιάς. Πληροφορίες τον θέλουν επίσης να στοκάρει κάποιες ατέλειες στα παρασκήνια, να στέλνει email για τις κρατήσεις θέσεων στο Βερολίνο και να παρακολουθεί από ειδικό μόνιτορ τις εργασίες κατεδάφισης ξενοδοχείου! Ο ίδιος πάντα μετριόφρων λέει ότι όλα αυτά θα τα κάνει σωσίας...
Στο μεταξύ, τέσσερα μέλη των SHC (συν ένα περιφερειακό) είχαν σήμερα κρίσιμη συνάντηση σε καφέ της πόλης όπου και αποφασίστηκε η προσέλευση στο σημερινό καλλιτεχνικό γεγονός να είναι προαιρετική για τα μέλη, αφού αρκετοί ήταν απογοητευμένοι για το παραστράτημα του Τζίζας. Θεωρείται όμως βέβαιο ότι τελικά δεν θα λείψει κανείς.
Μάλιστα ήδη από την προηγουμένη το εστιατότριο είχε κλείσει γι' απόψε αμέσως μετά την παράσταση τραπέζι στο 1900. Για την ακρίβεια το 1900 τους τηλεφώνησε για το αν μπορούν να δώσουν σε άλλον το τραπέζι.
Την ίδια στιγμή προς λύση οδεύει η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε μέλη της μπάντας και το βαρύ πυροβολικό Φωτεινή της Νύχτας. Η τελευταία φέρεται δυσαρεστημένη για τη μη παρουσία μελών στα γενέθλια της. Όμως χθες, Μπάσιου και Φωτεινή της Νύχτας αντήλλαξαν email και η παρεξήγηση οδεύει προς το τέλος. Μάλιστα ο μπασίστας δήλωσε πως έχει ήδη αγοραστεί το σχετικό δώρο, αν και από έρευνα μας σε καταστήματα της πόλης, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)