10 Απριλίου 2007

Με νέο λουκ στην πρόβα

Η είδηση της επανασύνδεσης των SHC μετά από δύο εβδομάδες επισκιάζεται από το κούρεμα του Μπάσιου! Ο απρόβλεπτος μπασίστας αιφνιδίασε για μια ακόμη φορά εμφανιζόμενος μετά τις διακοπές του Πάσχα με κοντό μαλλί... Ο ίδιος αποδίδει την κίνηση του στη διαρκή ανάγκη για αλλαγή: "Διαπίστωσα στο βλέμμα του κόσμου -φίλων και κοινού- μια σκιά βαρεμάρας. Έριξα την ευθύνη στον ευατό μου και αποφάσισα να αλλάξω".
Η κίνηση του Μπάσιου προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Από τους πικρόχολους που βάλθηκαν να σχολιάζουν το νέο αισθητικό αποτέλεσμα με το συνδυασμό κόμης και αυτιών, μέχρι μέλη -κυρίως γυναίκες- που έσφιξαν με θέρμη το χέρι του Μπάσιου για το νέο κούρεμα.
Χθες η μπάντα συνέφαγε (για την ακρίβεια έφαγε το γνωστό εστιατότριο: Τρομπέτας, Μπάντω και Κλουζό, ενώ οι άλλοι παρακολουθούσαν) σε γνωστό μπαρ της πόλης όπου μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε η μπάντα να πάρει και πάλι μπρος.
Απόψε λοιπόν, Τετάρτη 11 Απριλίου στις 21.30 στο σπίτι της πρόβας οι SHC πιάνουν μετά από 15 μέρες και πάλι δουλειά. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Τζίζας από τη συνάντηση, αν και σχολιάστηκε ελάχιστα αφού το κούρεμα του Μπάσιου ήταν το μοναδικό θέμα συζήτησης σε όλες τις παρέες. Στη φωτογραφία ο Μπάσιου ενώ διαβάζει το βιβλίο του σε χώρο τέχνης και φιλοξενίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)