26 Απριλίου 2007

Καθήλωσε το ντοκιμαντέρ, πήρε μικρόφωνο ο ψηλός!

Το ντοκιμαντέρ καθήλωσε τα μέλη της μπάντας. Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα την οποία διέκοψε μονάχα η έλευση του πιτσαδώρου τα μέλη απήλαυσαν 30 λεπτά υψηλής τέχνης. Αυτό που είδαν σε πρώτη ιδιωτική προβολή (και το οποίο ήδη ο Σκουπ διαπραγματεύεται με την εταιρία που εκμεταλλεύεται τα βίντεο γουόλ της πλατείας) ήταν μια θαρραλέα ματιά στην ιστορία των Silver & the Hidden Cash. Τα μέλη αναμένεται να γράψουν τις κριτικές τους στα σχόλια. Σε καλλιτεχνικούς κύκλους πάντως ψιθυρίζεται ότι ο Κλουζό θα χτυπήσει το πρώτου ανδρικού χωρίς ανταγωνισμό, ενώ ο Τρομπέτας ετοιμάζεται για τη νέα κατηγορία Όσκαρ απρόσκλητου guest σταρ.
Χθες πάντως η προβολή (όπως και οι τραγουδίστριες δίπλα στις οποίες στάθηκε) επισκιάστηκαν από τον απρόβλεπτο Άγιο Δημήτριο τον Ψηλορείτη προστάτη των απανταχού αοιδών. Ο Ψηλός στην πρώτη του παρουσία στο Σπίτι της Πρόβας δεν είχε ίχνος φυσικής συστολής. Αντιθέτως με το που είδε μικρόφωνο κατελήφθη από το σύνδρομο Νουμερούλας: σηκώθηκε σαν υπνωτισμένος και με τα χέρια παρατεταμένα θέλησε να το αρπάξει . Σημειωτέον ότι στο ένα παρατεταμένο χέρι είχε σφιγμένο το ντέφι της αγαπημένης του. Σε μία σκηνή που έκανε κάποιους να κομπιάσουν από συγκίνηση, ο Ψηλός έσκυψε πάνω από τις τραγουδίστριες και κράτησε τον ίσο στο Aint me babe.

Σημ. Παρακαλούνται τα μέλη που ενδιαφέρονται να προμηθεύονται το αυθεντικό βίντεο από το γραφείο του Σκουπ (δεν είναι το Le Cafe ούτε το Mocca). Απαραίτητη η κατοχή φορητού δίσκου μεγαλύτερου του 1 gb. Αν του υποσχεθείτε καφέ μπορεί να έρθει και ο ίδιος στον χώρο σας.

2 σχόλια:

mama είπε...

......σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τον υπέροχο ρόλο που μου εμπιστευθήκατε, στον οποίο πίστεψα και για τον οποίο δούλεψα σκληρά...., ευχαριστώ το σκηνοθέτη, καμεραμάν τζίζας και το βοηθό αυτού μπάσιου, για τον άψογο συντονισμό του λόγου μου με το δείκτη του στο on/off του απορροφητήρα μου....νομίζω ότι στη μέχρι τώρα θεατρική πορεία μου, δεν θα έχω να θυμάμαι τίποτα καλύτερο.....ως mama τα κατάφερα και σας έβγαλα ασπροπρόσωπους, περιμένω να πράξετε το ίδιο δι'εμέ εμπιστευόμενοι επιτέλους ένα τραγούδι.....έλεος!!!!!!!! Μπράβο σας και πάλι!!!! τέλος!!!!Καταντάει βαρετό να σας λούζω νυχθημερόν με κολακευτικά σχόλια.........Γράψατε ιστορία.....

scoop είπε...

όσκαρ πρώτου αντρικού ρόλου θα έδινα στον κλουζώ(που θα έπρεπε να αναφέρεται σαν "μπον φιλέρρρ" στο εστιατότριο και όχι σαν "μπον βιβέρ")και πρώτου γυναικείου νομίζω απο μισό στην μάμα(ωραίο μαλλί)και στην μπάντζω(ωραίο φαί)για την άνεσή τους στον φακό!πάντως νομίζω οτι ήμουν για ακόμα μια φορά ο πιο "καυτός"!!!!

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)