1 Απριλίου 2007

Ομοιοπαθητική η επόμενη ηχογράφηση!

Απόφαση-σταθμός ελήφθη σε χθεσινό -ένα ακόμη!- δείπνο εργασίας με παρόντα όλα τα μέλη της μπάντας πλην των άστατων Σκουπ, Τζίζας και Φωτεινής της Νύχτας.
Μετά από διεξοδική ανάλυση του Ψηλού τα μέλη πείστηκαν ότι η ομοιοπαθητική είναι ριζοσπαστική μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί και στις ηχογραφήσεις! Πρόκειται για μέθοδο που δεν έχει προηγούμενο στη μουσική ιστορία. Ο Μπάσιου έδωσε μία γεύση της νέας μεθόδου. Ενώ το συγκρότημα θα ηχογραφεί ο ομοιοπαθητικός ηχολήπτης (πληροφορίες θέλουν τον ίδιο τον Ψηλό να παίζει αυτόν τον ρόλο) θα χαμηλώνει την ένταση στο μηδέν. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα γίνεται ηχογράφηση.

"Η ομοιοπαθητική απαντά στο πρόβλημα με το ίδιο το πρόβλημα και έτσι το πρόβλημα λύνεται. Μη ηχογραφώντας στο τέλος θα ηχογραφήσουμε", ήταν η -μάλλον περίπλοκη- εξήγηση του Μπάσιου για τη νέα μέθοδο. Αναλυτές πάντως επισημαίνουν ότι πρόκειται για απόφαση με ιστορική αξία ανάλογη με το ταξίδι των Beatles στις Ινδίες και τη γνωριμία τους με τον Μαχαρίσι. Αλλά οι πειραματισμοί δεν σταματούν εδώ. Ο κιθαρίστας Κλουζό είναι γοητευμένος και με τη μέθοδο "Τσιάκρα":
"Αν και είναι λίγο περίπλοκη το αποτέλεσμα είναι θαυμαστό. Ενώ βαράς τη 'μι' στην επάνω χορδή ακούγεται η 'ντο' στην κάτω κάτω. Αυτό συμβαίνει γιατί ότι ενώ εσύ νομίζεις ότι πρέπει να παίξεις 'μι' η 'Τσιάκρα' ξέρει ότι το τραγούδι χρειάζεται 'ντο'. Οι δύο νότες επικοινωνούν μεταξύ τους γιατί βρίσκονται στον ίδιο Ισημερινό, το Εκουαδόρ δηλαδή. Είναι σούπερ!", δήλωσε ενθουσιασμένος ο Κλουζό.

1 σχόλιο:

Νikiforos είπε...

Μπράβο Κλουζό. Πιάστι τσιάκρες, περνάει ο Κλουζό

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)