5 Ιουνίου 2007

SHC: Η πρώτη ιστορική εμφάνιση


Οχτώ διαφορετικές περσόνες κατέκλυσαν τη σκηνή-δημιούργημα του Φωστάθη δημιουργώντας καλλιτεχνικό γεγονός άνευ προηγουμένου. Όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν στο πρώτο θρυλικό ραντεβού των Silver & the Hidden Cash με τους οπαδούς τους έπαθαν βέρτικο από τις παραστάσεις που εισέπραξαν. Όπου και να έριχναν το βλέμμα στη σκηνή βρίσκονταν αντιμέτωποι και με μία πρωτόγνωρη φιγούρα. Η μοναδική Μπάντζω στη χώρα της, ο λευκός μαέστρος Τζίζας, η μηχανή με το γιλέκο Σκουπ, η πεταριστή δροσοσταλίδα Φωτεινή της Νύχτας η επιβλητική και αεικίνητη Μάμα, ο Τόνι Μπράσκο Ντάλλας, η σκερτζόζα "κάνω το νούμερο μου" Νουμερούλα.
Κατά γενική ομολογία όμως την παράσταση έκλεψε ο άνθρωπος που οι οπαδοί περιέγραψαν ως τη "φωτιά κάτω από τον πάγο". Ο Man in Black Μπον Fileur Κλουζό Σόλων Δεκεμβριανός ο Tom ο Σουηδός εξελίσσεται στην πλέον κλασική φιγούρα της μπάντας και σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε κονκάρδα. Ο Κλουζό δηλώνει ταπεινά "δημιούργημα" του Σόρι Μπράβο, του παραγωγού που πίστεψε στις δυνατότητες του και του έμαθε τους όρους γκιγκ, ριφ κλπ. Ο ίδιος ο Σόρι Μπράβο κοντρολάριζε την μπάντα λανσάροντας την πρωτόγνωρη ηχοληψία-υποβρύχιο αφού ο ίδιος δεν είχε άμεση οπτική πρόσβαση στη σκηνή. Επαφή και μάλιστα κοντινότατη είχε μόνο ο Βάλε Έκο Λαμπρος που πηγαιονορεχόταν στη σκηνή σαν συγγενής στο σπίτι πειράζοντας τα έπιπλα. Οπτική επαφή απ' όπου και αν βρισκόταν είχε επίσης και ο Ψηλός ο οποίος για να βλέπει καλύτερα τις δημιουργίες του απαίτησε ο προτζέκτορας να δείχνει στο νταβάνι!
Κάτω από τη σκηνή ο μαέστρος όμως ήταν ο τεχνικός διευθυντής φλορ μάντζερ Τρομπέτας. Ο τελευταίος ως γνήσιος κινινηματίας έκανε το πάρτι μαριονέτα στα χέρια του. Τα πάντα κινούνταν στον δικό του ρυθμό με πρώτους και καλύτερους τους ανθρώπους που αποτελούσαν το Crew (Mama Boy, Dr Ougias, Pyke, Icholipti, Ringofire, Mike, Stringman). Το σετ των SHC ήταν άψογο, καθήλωσε το κοινό, ενώ η μπάντα έκανε άψογη χρήση της "παύσης". Με μεγάλα κενά ανάμεσα στα τραγούδια και υποτιθέμενα τεχνικά προβλήματα παρέτεινε την παρουσία της στη σκηνή όπως απαιτούσε άλλωστε η κατάμεστη αίθουσα.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το κοινό μάλλον περίμενε την μπάντα τουλάχιστον διπλάσια σε αριθμό μελών. Και αυτό γιατί είχε αφήσει ακριβώς μπροστά στη σκηνή κενό που θα μπορούσε να χωράει άλλους τόσους Silver & the Hidden Cash.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)