11 Ιουνίου 2007

Στον δρόμο για την Ερμούπολη

Για την παρθενική τους «φεστιβαλική» εμφάνιση ετοιμάζονται οι Silver & the Hidden Cash. Η μπάντα θα εμφανιστεί το Σάββατο, 14 Ιουλίου στην πρωτεύουσα της Σύρου. Η είσοδος στο θέατρο Ε. Καίρη (φωτογραφία) είναι ελεύθερη για το κοινό και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι SHC θα παίξουν μπροστά σε αρκετούς φανατικούς οπαδούς οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να ακολουθήσουν την πρώτη εκτός έδρας αποστολή της αγαπημένης τους μπάντας.
Οι SHC θα ανοίξουν τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ και θα ακολουθήσουν οι πατρινοί Flakes με φρέσκο υλικό από το επερχόμενο ντεπούτο άλμπουμ τους. Τη βραδιά -και το φεστιβάλ- κλείνουν οι αθηναίοι Past Perfect οι οποίοι θα ανέβουν στη σκηνή μαζί με τον τραγουδιστή των θρυλικών Flowers of Romance. Το φεστιβάλ ξεκινάει μια μέρα πριν, την Παρασκευή 13 Ιουλίου με πιο «σκληρούς» ροκ ρυθμούς και με τη συμμετοχή των Elyson, Black Pearl και Mist of Soul.
«Το πρώτο Συριανό φεστιβάλ ανεξάρτητου rock είναι γεγονός! Συγκροτήματα από διάφορα μέρη της Ελλάδας συγκεντρώνονται στην Ερμούπολη με διαφορετική μουσική πρόταση και με μοναδικό σκοπό μια αξέχαστη ζωντανή εμπειρία μουσικής που ξεκινά με τη μορφή φεστιβάλ για να.. παραμείνει», αναφέρουν στο πρόγραμμά τους οι διοργανωτές.
Οι SHC επιστρέφουν αυτές τις μέρες στο στούντιο όπου θα συνεχίσουν σε εναντικούς ρυθμούς τις πρόβες τους πάντα με την παρουσία του παραγωγιού Σόρι Μπράβο ο οποίος θα ακολουθήσει μάλιστα τη θρυλική μπάντα και στη Σύρο. Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό η μπάντα δεν θα οργανώσει εκδρομή για τους οπαδούς της. Ο floor manager των SHC Τρομπέτας άφησε χθες να εννοηθεί ότι καθένας μπορεί να έρθει στη Σύρο ελεύθερα και σε οποιαδήποτε ημερομηνία επιθυμεί. «Η μπάντα απλά θα αναλάβει να περάσουν όλοι καλά», είναι η φράση που του αποδίδεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)