7 Ιουνίου 2007

Σόρι Μπράβο Έλα Πάλι

Σε νέα ιστορική συμφωνία κατέληξαν Silver & the Hidden Cash και Σόρι Μπράβο. Με αστραπιαίες κινήσεις ο τεχνικός διευθυντής Μπον Fileur Κλουζό Σόλων Δεκεμβριανός συνεπικουρούμενος αυτή τη φορά από τη δαιμόνια Μάμα (Χάρι) συναντήθηκαν με τον παραγωγιό. Το περιεχόμενο της συνάντησης παραμένει άγνωστο στις λεπτομέρειες του, οι δύο πλευρές όμως δήλωσαν αποφασισμένες να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Η συμφωνία φέρεται να είναι αστραπιαία και οι δύο πλευρές έσφιξαν τα χέρια σε λίγα δευτερόλεπτα.
"Σόρι Μπράβο έλα πάλι", ήταν τα λόγια του μπαρουτοκαπνισμένου από τις διαπραγματεύσεις διευθυντή, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Μάμα. Οι όροι του παραγωγού παραμένουν προς το παρόν άγνωστοι, θεωρείται όμως βέβαιο ότι ζήτησε περισσότερη και μεθοδικότερη δουλειά από όλα τα μέλη. Αμέσως μετά τη συνάντηση όλα τα μέλη των SHC μετά μελών του crew είχαν συνάντηση με τον παραγωγιό. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία των Τζάκσονς: Τζίζας και Νουμερούλας. Ο μεν πρώτος είχε ανοιχτή γραμμή με τους συναδέλφους του, η Ν. όμως χάθηκε κάπου στον Βορρά.
(Φήμες λένε ότι ο Σόρυ Μπράβο ήταν αυτός που πρώτος επεδίωξε_χωρίς αποτέλεσμα βέβαια αφού τα μέλη της μπάντας είχαν "φραγή" στα τηλέφωνά τους_ να επικοινωνήσει μαζί τους για να κάνει κρούση για ανανέωση της συνεργασίας τους!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)