24 Ιουνίου 2007

Ψηλότερα και από τα 980 μέτρα!

Το διπλό ανκόρ (το πρώτο στην ιστορία τους) των Sliver & the Hidden Cash στο Πάπιγκο σηματοδότησε τη μαγευτική επιστροφή της μπάντας στη σκηνή. Είκοσι μέρες μετά την πρώτη τους εμφάνιση στο Πόκοφλοκο οι SHC επέστρεψαν πιο δυναμικοί και έτοιμοι δίνοντας το καλύτερο μέχρι στιγμής live τους. Το κοινό του Σαββάτου φάνηκε προδιαθετειμένο από τις πρώτες νότες του σάουντσεκ το οποίο έγινε υπό την υψηλή εποπτεία των δύο διευθυντών: Κλουζό και Τρομπέτα. Αμέσως μετά οι SHC αποσύρθηκαν στον Ξενώνα όπου φιλοξενούνταν και λίγες ώρες αργότερα ανέβαζαν την πλατεία ακόμη ψηλότερα από τα 980 μέτρα στα οποία είναι σκαρφαλωμένη. Η βραδιά ξεκίνησε με ένα δώρο της μπάντας προς τους -μάλλον απορημένους- οπαδούς, το ολόφρεκσο Man of Constant Sorrow που παίχτηκε σε ανοιχτό χώρο αλλά μύριζε ακόμη Σπίτι Πρόβας και συνεχίστηκε με το εκρηκτικό John Henry.
Αν και το κοινό υπήρξε ετερόκλητο συγκεντρώνοντας -κυρίως- ηλικίες των άκρων, οι Silver & the Hidden Cash καθοδηγούμενοι σε σίγουρα νερά από τον κονσολιέρη Τρομπέτα ανάγκασαν τους θαμώνες της πλατείας να μπουν στο νόημα σε τέτοιο βαθμό ώστε να ζητούν επιτακτικά την επιστροφή της μπάντας στη σκηνή. Ανάμεσα σε όσους αποθέωναν την μπάντα υπήρξε και ο σταθερός πυρήνας των φανατικών οπαδών καθοδηγούμενος αυτή τη φορά από τον νέο του ηγέτη Ντάντι Μάμα. Τους φανατικούς τους οπαδούς οι Silver & the Hidden Cash δεξιώθηκαν σε παρακείμενο εστιατόριο, αφού φυγαδεύτηκαν με αντίτιμο δέκα αυτόγραφα και μια σπασμένη μπακέτα.

3 σχόλια:

Gus είπε...

Paidia sygxarhthria gia to gig sto Papigo!!!

Me plhsiase kapoios ki apo th Santa Marina. Onomazetai Yanni Parlitsini kai einai idiokthths kyrille ristoranto me thn epwnymia IL GERO SMOLIKA.

H Santa Marina einai ena villagio sthn prefettura ths oreinhs Grebena. Vasika endiaferetai mono gia solo tou Ntallas alla tou eipa oti o Ntallas de poulaei th banda.

Ti les Ntallas? Pame gia ta 1650m. Ti einai 670m parapanw, mprosta sta 980 pou efage hdh h banda. Gig me maskes oksygonou ... ;-) eh?

Ντάλλας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ντάλλας είπε...

Αγαπητέ Gus,

Ο Ντάλλας σε ευχαριστεί για τα καλά σου λόγια και την πρόσκληση του κ. Parlitsini. Η Santa Marina δεν είναι φέτος στα σχέδια του Ντάλλας. Η αδυναμία του καλλιτέχνη έχει να κάνει με τον περιορισμένο χρόνο του, όχι το υψόμετρο ούτε τα μέλη της υπόλοιπης μπάντας.

Ο εκπρόσωπος του καλλιτέχνη

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)