12 Ιουνίου 2007

Οι γκρούπις και ο Ντάλλας

Ξεχωριστό μύθο έχουν δημιουργήσει οι γκρούπις του συγκροτήματος που από ανεξιχνίαστα μέρη της Ελλάδας εμφανίζονται για να εκφράσουν το θαυμασμό τους. Θραύση έχει κάνει ο Ντάλλας όπου με το αμίμητο στυλ του έχει δημιουργήσει ντελίριο ενθουσιασμού ενώ σημαντικές δάφνες διεκδικούν και οι υπόλοιποι τρεις. Μυστικές δε παραμένουν οι εκδηλώσεις ενθουσιασμού για τα κορίτσια των SHC που αυτές με τη σειρά τους έχουν κλειδώσει όλες τις διόδους επικοινωνίας και οι πληροφορίες που φτάνουν για την ενημέρωση του κοινού είναι ασήμαντες. Παρόλαυτά φήμες αναφέρουν ότι βομβαρδίζονται καθημερινά με αλληλογραφία και απαντάνε σε όλα τα γράμματα δίχως να αφήνουν όμως κανένα να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.
Η μπάντα στο ταξίδι της στη Σύρο έχει αποκλείσει όλες τις διόδους επικοινωνίας ώστε να είναι απερίσπαστοι απο τους φανατικούς και φανατικές γκρουπις και ο τεχνικός διευθυντής τρομπέτας έχει αναλάβει την κράτηση σε ξενοδοχείο μυστικό και κοντά σε ειδυλλιακή παραλία ώστε να μην υπάρχουν επιθυμητές ή ανεπιθύμητες συναντήσεις. Μεγαλύτερο φόβο αποτελεί το άσταστο δίδυμο Ντάλλας και scoop που ανα πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούν σε μπαρ βομβαρδισμένοι από ακατάσχετη ποσότητα αλκοόλ και αιθέριων υπάρξεων πράγμα που μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στην έκρηξη του Σόρρυ Μπράβο που λόγω εμπειρίας προσπαθεί να αποφευχθούν όλα τα έκτροπα και η μπάντα να κάνει μια άψογη εμφάνιση.
Στις επάνω φώτο βλέπετε φανατικές θαυμάστριες της μπάντας όπου αναμένονται να εμφανιστούν στη Σύρο ενώ δεξία βλέπετε εντιδράσεις γυναικών όταν είδαν τον Jesus και τον Κλουζο να εισέρχονται στο πάρτυ γνωστού κοσμικού φίλου τους GS Γεμανίιια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)