7 Ιουλίου 2007

Η αντίδραση της ηττημένης συμμαχίας


Το πραξικόπημα δε θα περάσει… Ο αγώνας συνεχίζεται…

Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες μιας πραξικοπηματικής αντεπαναστατικής απόπειρας. Κάποιος, με το όνομα «Παπαστυλάτερ», αποπειράθηκε να ανατρέψει την δομή του φαν κλαμπ με δόλια μέσα που θα εξηγήσουμε στη συνέχεια Κατόπιν τούτου, ως νόμιμο Προεδρείο, αναγκαζόμαστε να παρέμβουμε στο σάιτ (αν και, όπως όλοι γνωρίζουν, προτιμούμε την παρέμβαση πρόσωπο με πρόσωπο στο δρόμο).

Μετά την για ακόμα μια φορά εκπληκτική εμφάνιση της μπάντας στην Λευκάδα, ανέβηκε στο σάιτ ένα σχόλιο με ημερομηνία 03-08-07, όπου ο κύριος «Παπαστυλάτερ», με ύφος χιλίων καρδιναλίων, υπογράφει ως πρόεδρος του φαν κλαμπ. Πέραν της υπεροψίας και του γενικότερου ύφους του σχολίου, καλό θα ήταν να το εξετάσουμε λίγο πιο προσεκτικά. Πράγματι, η σκηνική παρουσία του «Παπαστυλάτερ» ήταν μεγαλειώδης. Τέτοιους οπαδούς θέλουμε, τέτοιους πλάθουμε. Από εκεί και πέρα, όμως, τολμά να αποκαλεί την σκηνική του παρουσία απλώς και μόνο «κατατί κατώτερη» του θεού επί γης Τζίζας. Εάν αυτό δεν είναι βλασφημία φίλοι μας τότε τι είναι? Στη συνέχεια αναφέρει ότι «έχει το ψυχικό σθένος να βοηθήσει τους shc να πάνε εκεί που τους αρμόζει». Πρόκειται για απόπειρα εκμαυλισμού συνειδήσεων των μελών της μπάντας. Αγνοεί ότι οι shc βρίσκονται εκεί που τους αρμόζει (στις καρδιές των οπαδών) και ότι ως προς τα πιο πεζά ζητήματα (δισκογραφικά, συναυλίες και τα ρέστα) κινούνται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Το σχόλιο τελειώνει με τη διαπίστωση ότι το νόμιμο προεδρείο «δεν μετράει μία» και με την προτροπή «να φάμε τη σκόνη του ρεεεεεε!!!!».

Δεν μετράει το νόμιμο προεδρείο λοιπόν… Το προεδρείο που επί της θητείας του, διεύρυνε τα φαν κλαμπ και τη σύνθεση των οπαδών σε παγκόσμια κλίμακα (ενδεικτικά, το νεοϊδρυθέν skandinavski fan klubb και οι φανς από σουηδία, χιλή, ισπανία κτλ.) Το προεδρείο που επί των ημερών του «μόλυνε» με τον ιό της αρρώστιας που ονομάζεται shc παραδοσιακές γειτονιές και πόλεις ανά την επικράτεια και όχι μόνο(Καλούτσιανη, Αμπελόκηπους, Ανατολή, Λακκώματα, Γουδί, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη, Κόρινθο, Barcelona, Hihon, Ρομπάτες Πωγωνείου, Vanesborg, Σκλίβανη, Τέρροβο, Αθήνα κτλ.) κάνοντας πράξη το σύνθημα που φώναζαν χιλιάδες οπαδοί του γκρουπ «shc εδώ, shc εκεί, shc και στη Λατική Αμερική…». Ο πρόεδρος που αναβάθμισε αυτήν την αδαμάντινη, πιστή και πολυτάλαντη προσωπικότητα (Λαμπρος) από Επίτιμο Oπαδό (τίτλος που θα άρμοζε σε κάποιο διακοσμητικό πολιτικό απολίθωμα, ονόματα δε λέμε…) σε γενικό Aντιπρόεδρο, Πρόεδρο του νευραλγικού τοπικού φαν κλαμπ Αττικής και ισότιμο συνομιλητή και συνδιαμορφωτή των δράσεων των οπαδών. Ο αντιπρόεδρος, που κατά τη διάρκεια της επιστροφής της μεγάλης μάζας των φανς από τη Σύρο, προσέφερε στο καράβι λουκουμάκι συριανό (με δικά του έξοδα) σε όλους τους οπαδούς προκειμένου να γιάνει τον πόνο του αποχωρισμού από την αγαπημένη τους μπάντα. Το προεδρείο που δικαιωματικά παίρνει τον τίτλο Ταξιδιάρα Ψυχή αφού σπάει κάθε ρεκόρ στη συνάρτηση Χιλιομετρική απόσταση/χρόνος παραμονής, προκειμένου να σταθεί δίπλα στη λατρεμένη του μπάντα («Το σπίτι μου το άφησα, την γκόμενα (λέμε τώρα) παράτησα…»). Το προεδρείο που στη Σύρο, στο πιτς φυτίλι, οργάνωσε την καλύτερη χορογραφία οπαδών τα τελευταία 40 χρόνια Το προεδρείο που σε κρίσιμες στιγμές ως προς τις σχέσεις οπαδών-μελών (βλέπε Σύρο) με την παρέμβαση του έδρασε καταλυτικά (παραπέμπουμε σε παλαιότερο post). Και πόσα ακόμα…

Αυτό το προεδρείο και Αυτόν τον Πρόεδρο προσωπικά τόλμησε να αμφισβητήσει ο κύριος «Παπαστυλάτερ». Δεν τα βάζουμε μαζί του… Γνωρίζοντας τη παγκόσμιες διαστάσεις που έχει λάβει το επαναστατικό φαινόμενο που ονομάζεται shc, αναγνωρίσαμε τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της πραξικοπηματικής ενέργειες. Δεν τρέφουμε αυταπάτες, ο κ. Παπαστυλάτερ δεν είναι παρά ο τελευταίος τροχός της άμαξας. (κάτι σαν τον Παπαδόπουλο στο πραξικόπημα του 67΄) Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι…

Αυτή η μιντιακή-διαδικτυακή ενέργεια, χωρίς καμία νομιμότητα, ανούσια και χωρίς λαϊκό έρισμα, παραπέμπει ευθέως στο μινιτακό πραξικόπημα εναντίον του Προέδρου Όυγκο Τσάβες, όπου κάποιοι επιτήδειοι, βαλτοί από τη CIA, επιχείρησαν με παρόμοια μέσα, ανεπιτυχώς, να τον ανατρέψουν. Η διαδικασία θυμίζει, επίσης, κάτι από συμμετοχική δημοκρατία γιωργακοπαπανδρεικής προέλευσης. Υπενθυμίζουμε την εξάπλωση των φαν κλαμπ σε στρατηγικά σημεία όπως η Χιλή και η Σκανδιναβία (πετρέλαια στο βόρειο πόλο και τα ρέστα). Το προεδρείο έχει συλλέξει στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών πέραν του Ατλαντικού. Βρίσκονται στο αρχείο και θα τα αξιολογήσει ο ιστορικός του μέλλοντος.

Βέβαια, θα ήταν ανήθικο να μην ενημερώναμε τους οπαδούς και την κοινωνία ότι ο κ. Παπαστυλατερ είχε και εδώ τους συνεργάτες του που εντοπίζονται δυστυχώς εντός της μπάντας. (Γεγονός που δε μας απομακρύνει από αυτήν, το αντίθετο… «Όσο μας πληγώνει/τόσο μας πορώνει…»). Κάποια μέλη της θρυλικής μπάντας, όχι απλώς δε γύρισαν την πλάτη στα ύπουλα αντεπαναστατικά σχέδια, αλλά ανήγαγαν το άνευ ουσίας, δόλιο διαδικτυακό πραξικόπημα σε δημοψήφισμα!!! Και όχι μόνο… Σε post με ημερομηνία 05-08-07, αναμασούν τις λασπολογίες του κ. Παπαστυλάτερ, ότι τάχα ο Πρόεδρος βγήκε από τα «καμαρίνια». Το ακούσαμε και αυτό… Ο Πρόεδρος που αναδείχθηκε με τον πιο δίκαιο και δημοκρατικό τρόπο που έχει ποτέ ξεπηδήσει από το λαϊκό κίνημα: σε πάρτυ, και ενώ τα μέλη της συνέλευσης βρίσκονται εν πλήρη μέθη, δια βοής. Μπορούμε να αναρωτηθούμε λίγο για τα αίτια αυτής της άδικης συμπεριφοράς απέναντι στον πιστό τους πρόεδρο. Μήπως επειδή δεν σκύβει το κεφάλι και συνεχώς απαιτεί για λογαριασμό των οπαδών (ανκόρ, πάρτυ, κτλ.)??? Μήπως επειδή το φαν κλαμπ σκανδιναβίας (που κάποιοι προβοκάτορες διαδίδουν ότι βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο του Προέδρου) απέδωσε τιμές στο θρυλικό Σκουπ, αναγνωρίζοντας την αψεγάδιαστη ροκ συμπεριφορά του, στο να μην εγκαταλείπει τους οπαδούς στις κραιπάλες και τα ξύδια??? Μήπως επειδή η αυθόρμητη συμπάθεια των οπαδών προς τη γυναίκα-θαύμα Μπαντζω ενοχλεί κάποιους??? (Οι κακοήθειες που αποδίδουν τη συμπάθεια στην τάχα μου τάχα μου συγγενική σχέση του Προέδρου και κάποιων οπαδών με την Μπάντζω είναι ανυπόστατες. Από καιρό πετάξαμε το γάντι, προσφερθήκαμε για εξέταση DNA…Κανείς δεν το σήκωσε!!!)

Ως προς το αστείο που ονομάστηκε δημοψήφισμα, δηλώνουμε ότι το προεδρείο ουδέποτε μπήκε στον κόπο να ασχοληθεί. Ενδεικτικά, ο Πρόεδρος, όταν κάποιες πηγές τον ενημέρωσαν, Κυριακή μεσημέρι, ότι κάποιος κ. Παπαστυλατερ προηγείται σε κάτι ακατανόητο στο σάιτ, αντί για προεκλογικό αγώνα και χαζά προτίμησε να παρευρεθεί στο Αντάμωμα Σκλιβανητών 2007. Μετά από συνομιλία με τον αντιπρόεδρο αποφασίστηκε να μην υπάρξει καμία εμπλοκή σε αυτήν την βαθύτατα αντιδημοκρατική και αντεπαναστατική διαδικασία και δώσαν γραμμή να μη συμμετάσχει κανείς στην ψηφοφορία (ο θεός να την κάνει…). Όσο για την προβοκατόρικη διπλή υποψηφιότητα Προέδρου-Αντιπροέδρου που είχε ως στόχο να διασπάσει τις ψήφους του λαϊκού μετώπου, μόνο τον καγχασμό του Προεδρείου προκάλεσε. Από καιρό, σε μυστική συνάντηση στο Διόνυσο, οι δύο άνδρες είχαν αποφασίσει την κοινή κάθοδο σε ενδεχόμενες εκλογές.

Οι πιστοί φενταγίν του Προέδρου, με μηνύματα συμπαράστασης και πίστης διαβεβαίωσαν ότι κάθε απόπειρα φασιστικής φύσης θα συντριφτεί άμεσα εκεί που πρέπει, στους δρόμους και στα οδοφράγματα, στα μπαρς και στους συναυλιακούς χώρους κτλ. Βέβαια, επειδή ο μαγικός κόσμος των shc φανς είναι τεράστιος και δεν ήταν δυνατό να φτάσει η γραμμή παντού, κάποιοι φανς προτίμησαν να δώσουν απάντηση και από τις κάλπες. Το προεδρείο ευχαριστεί θερμά αυτούς που μπήκαν στον κόπο να συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία αλλά υπενθυμίζει ότι δεν ήταν ανάγκη. Η δουλειά βρώμαγε από παντού. Τόση βία και νοθεία από το δημοψήφισμα του Παπαδόπουλου επι χούντας είχαμε να δούμε. Ήδη η επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει αποχωρήσει για να μη νομιμοποιήσει με την παρουσία της τη διαδικασία ενώ ετοιμάζει και ψήφισμα καταδίκης στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Οι groupies ανα την υφήλιο στηρίζουν το νόμιμο προεδρείο όσο ποτέ. Είναι φανερό ότι ο ο κύριος Παπαστυλάτερ έπαιξε μόνος του και έχασε. Διάλεξε μόνος του το χρόνο και τον τόπο του προσωπικού του Βατερλό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ PC / ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ / ΤΩΝ GROUPPIES Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙ

Ο Πρόεδρος, Ριγκοφάια

Ο Αντιπρόεδρος, Λάμπρος

ΥΓ. Παρακαλείται η διαχειριστική ομάδα του σάιτ να καταχωρήσει το μανιφέστο στην κεντρική σελίδα. Εάν λόγω χώρου κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, παρακαλείται να βάλει εμφανέστατο link στην κεντρική σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)