6 Ιουλίου 2007

Ιστορική παρέμβαση Ντάλλας στο «προεδρικό»

Το γραφείο του Ντάλλας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Ντάλλας άκουσε* με συγκίνηση την επιστολή του προέδρου των οπαδών των Silver & the Hidden Cash Ρίνγκοφαΐα και εκφράζει την πλήρη και απερίφραστη στήριξη στο πρόσωπό του. Ο Ντ. είχε ξεχωρίσει σε ανύποπτο χρόνο τον παρορμητικό και ελαφρά ανεξέλεγκτο οπαδό των πρώτων σειρών. Διέκρινε σε εκείνον το πολιτικό ένστικτο και τις καθοδηγητικές ικανότητες οι οποίες τον καθιστούσαν τον πλέον κατάλληλο για να αναλάβει την προεδρία των απανταχού οπαδών.
Το περιεχόμενο, ο αέρας της επιστολής όπως επίσης και οι κινήσεις του προέδρου (θεσμοθέτηση αντιπροέδρου κατά το αμερικανικό πρότυπο, παρουσία στο αντάμωμα Σκλιβανητών 2007 κλπ) καθιστούν προφανές ότι ξεδιπλώθηκαν όλες οι ικανότητες που ο Ντάλλας είχε διαβλέψει. Ο καλλιτέχνης προσπερνά πατρικά τις φωτογραφικές αναφορές της επιστολής στο πρόσωπό του και τις αποδίδει στον ανεξέλεγκτο χαρακτήρα του Ρίνγκοφαΐα.
Τέλος, απευθύνεται με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη στον Παπαστυλατέρ, τον πρώτο πρόεδρο της κυβέρνησης του βουνού. Αναγνωρίζοντας τον τυχοδιωκτικό και άκρως λαϊκό χαρακτήρα του τον καλεί να αφήσει τα καμώματα και να κατέβει στην πόλη. Να συνεργαστεί με το προεδρείο και να περιμένει ενδεχόμενες εκλογές: 'Οι καουμπόι δεν είναι παιδιά της πόλης, αλλά μερικές φορές χρειάζεται να γίνουν'. Ιερώνυμος Τζέημς».

Εκ του γραφείου
* Ο Ντάλλας προτιμά να του διαβάζουν και να μην διαβάζει ο ίδιος μακροσκελή κείμενα για λόγους χαλάρωσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)