16 Ιουλίου 2007

Φιγκαρο, Φιγκαρο, Φιγκαρο!

Στους γνώριμους διαδρόμους της όπερας περιηγήθηκαν χθες οι ShC. To συγκρότημα με μία αιφινιδιαστική, εκτός προγράμματος κίνηση (προφανώς για να αποφύγουν ομαδικό "ντου" από τους οπαδούς) έκλεισαν το θέατρο "Απόλλων" αρχικά το πρωί, όπου έγινε και ξενάγηση μόνο για τα μέλη της μπάντας. Αμέσως μετά οι Silver & the Hidden Cash αποσύρθηκαν και επέστρεψαν στο θέατρο αργά το βράδυ για να παρακολουθήσουν τον Zanetto, την όπερα του P. Mascgani σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση. Τα μέλη κατέλαβαν τα θεωρία 5,6 και 7 και παρακολούθησαν με απόλυτη συγκέντρωση τους σοπράνο, μέτζο σοπράνο και τους λοιπούς πρωταγωνιστές. Ήταν τέτοια η προσήλωση της μπάντας στα διαδραματιζόμενα επί σκηνής ώστε χρειάστηκε το ξυπνητήρι του πολυτελούς ρολογιού του Ντάλλας για να τους αφυπνίσει. Το ίδιο ξυπνητήρι φάνηκε να χρειάζεται και ο Κλουζό στο τέλος του ανκόρ των τενόρων και μπασοβαρυτόνων όταν εθεάθη εκστασιασμένος με τα χέρια κρεμασμένα από το θεωρείο και με το κεφάλι ακουμπισμένο στο βαθύ κόκκινο βελούδο. Στο μεταξύ αργά το βράδυ αναχώρησε από το νησί ο κύριος όγκος των οπαδών με τον πρόεδρο Ρίνγκοφαΐα να απευθύνει θερμό ευχαριστήριο μήνυμα προς τα μέλη της μπάντας. Η κίνηση του προέδρου θεωρείται βαρύνουσας σημασίας αφού λίγο πριν είχαν εμφανισθεί τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις μπάντας οπαδών με τους τελευταίους να απαιτούν περισσότερο χρόνο με την αγαπημένη τους μπάντα. Το μεταμεσονύχτιο -εσπευσμένο- μήνυμα επανέφερε τυχόν στασιαστές στην τάξη.

2 σχόλια:

SHC The Fans είπε...

Δεν έχω λόγια πραγματικά να περιγράψω αυτό που συνέβη στην Νήσο της Σύρου !!
Ήταν μια έκρηξη διασκέδασης, μια απίστευτη εμπειρία...
Η θρυλική μπάντα έβαλε φωτιά στα πυροτεχνήματα των Φαν τις και απογειώθηκαν και εκκρίνονταν κατά εξ ακολούθηση και κατα συρροή.......
Δεν περάσαμε άπλα κάλα !! ηταν Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α!!
Ο πορτοκαλί τζιζας, η μπαντζο , ο σκουπ (λιωμα), ο βαρύτονος κλουζο, ο νταλλας και οι τρεις θεές(φωτεινή , μαμά , νουμερουλα)
Μοναδικοί..........
ΟΙ ΦΑΝ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ.....
Σας ανακοινώνω ότι είμαι εθισμένος από την μπάντα πλέον...
Η κατάσταση που βρίσκομαι αυτή την στιγμή είναι κάτι σαν honey moon παγωτό του Ιταλού που με ευλάβεια και αγάπη ο κλουζο μας πήγε και φάγαμε!!!
Τυρί με μέλι και παστέλι !!!
Τυρί που γύρισα, μέλι για αυτά που ζήσαμε !!


στρατολογήσαμε και ένα νέο μέλος στην Αθήνα ο εκ Λιβαδιάς Παναγιώτης aka Χουκ !!


περισσότερα αργότερα φίλια!!

SHC The Fans είπε...

σας παρακαλω Διακινείστε με πισω!!!!

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)