29 Ιουλίου 2007

Στη Λευκάδα, το νησί των βίκινγκ!

Υπό τις ιαχές του νέου σκανδιναβικού (!) φαν κλαμπ έκλεισαν τη σπουδαία εμφάνισή τους στο Ανοικτό Θέατρο Λευκάδας οι Silver & the Hidden Cash. Οι Σκανδιναβοί Βίκινγκ των οποίων την εισβολή στη Λευκάδα εμπνεύστηκε ο πρόεδρος των οπαδών Ρίκνγοφαΐα, χόρεψαν με την ψυχή τους και ζήτησαν επίμονα ανκόρ από την αγαπημένη τους μπάντα. Οι SHC τους αντάμειψαν παίζοντας ένα καταιγιστικό Jesse James και στέλνοντας τον ίδιο τον ντράμερ τους να χορέψει μαζί τους. Πράγματι ο Σκουπ κατέβηκε από τη σκηνή και έγινε ένα με Έλληνες και Σκανδιναβούς, ενώ στα ντραμς τον αντικαθιστούσε ο Κρουστός Αμπουράνας, ο άνθρωπος που κάλεσε (μετά από προτροπή του Δον Πάσχου) τους Silver & the Hidden Cash στη Λευκάδα. Μετά από ένα soundcheck-θρίλερ υπό τις οδηγίες του διαμαρτυρόμενου Ηχοφώντα η μπάντα ξεκίνησε το σετ της με το Constant Sorrow, ενώ από τη ναφθαλίνη βγήκαν και τα How Can a Poor Man, Cocaine, κυρίως όμως το σπουδαίο Erie Canal με την Μπάντζω να γνωρίζει την αποθέωση. Αμέσως μετά το γκιγκ μπάντα και οπαδοί είχαν την καθιερωμένη τους συνάντηση κάτω από τη σκηνή, ενώ η μπάντα δεχόταν συγχαρητήρια και προσκλήσεις από επισκέπτες προερχόμενους από διάφορα σημεία της επικράτειας. Δύο μέρες αργότερα μέλη των Silver & the Hidden Cash εθεάθησαν στους Dr Feelgood στην Πρέβεζα (φώτο). Λίγες ώρες αργότερα οι λάτρεις του βολάν κοσμοπολίτες Κλουζό και Τρομπέντας έφευγαν εσπευσμένα για να παρακολουθήσουν αγώνες ραλί στους επαρχιακούς δρόμους.

2 σχόλια:

SHC The Fans είπε...

ηταν ελλειπης και μικρης εμβέλειας συναυλια γιατι πολυ απλα δεν ειμουν εγω εκει !!

το επόμενο ατυχες είναι και το γεγονός οτι ήμουν στα Ιωαννινα και η μπαντα και οι Φαν ήταν στη Πρεβεζα ή αλλίως Γνωστή σαν Σαρδελούπολη η παγουροκρατούμενη...

δεν καταφερα να δω το Sveska Φαν Club!!

η ζωη μου είναι άδεια......



Next....

Papastilater είπε...

ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΠΑΣΤΥΛΑΤΕΡ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΦΡΙΞΟΥ ΠΕΡΑΒΡΕΧΑ.

Οι χιλιάδες των οπαδών που παρακολούθησαν την, δίχως ίχνος υπερβολής, καλυτερότερη συναυλία όλων των εποχών, κατανόησαν τον λόγο που πρέπει να είμαι εγώ ο ένας και Αδιαμφισβήτητος πρόεδρος. Η σκηνική μου παρουσία ήταν κατάτι κατώτερη ( για να μην είμαστε και βλάσφημοι) του Τζίζας.
Έχω το λοιπόν, αγαπητοί ψηφοφόροι, το ψυχικό σθένος να βοηθήσω να πάνε οι ShC εκεί που τους αρμόζει. Στο Νο 1 του Billboard Country Charts.
Προς θεού, δεν θέλω να φανώ υπερόπτης, αλλά οι άλλοι,κατά τα άλλα συμπαθείς, υποψήφιοι, δεν μετράνε μία.
Φάτε τη σκόνη μου ρεεεεεεεεε!!!!!

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)