22 Μαΐου 2007

Πετάει για Πόκο Λόκο ο Λάμπρος!

Με μία πρωτοβουλία που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της ροκ μουσικής οι Silver & the Hidden Cash τιμούν τον θρυλικό οπαδό τους, τον περιώνυμο Λάμπρο. Ο τεχνικός διευθυντής της μπάντας Μπον Fileur Κουζό Σόλων Δεκεμβριανός ο Σουηδός εμφανίστηκε στα γραφεία της Ολυμπιακής όπου αγόρασε τα αεροπορικά εισιτήρια για το ταξίδι του Λάμπρου στις 3 Ιουνίου στο Πόκο Λόκο!
Η παρουσία του Λάμπρου στο πρώτο γκιγκ της μπάντας ήταν διακαής πόθος όλων των μελών τα οποία και συμφώνησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να επιφορτιστούν τα έξοδα του ταξιδιού του οπαδού τους. Ο Λάμπρος αναμένεται να ταξιδέψει με το αεροπλάνο το πρωί της Κυριακής και να κατευθυνθεί απευθείας στο Πόκο Λόκο όπου θα κατασκηνώσει για να πιάσει θέση στην πρώτη σειρά. Ο Λ. θα αναχωρήσει την επομένη μέρα, εκτός αν θέλει να παραμείνει και να μην κάνει χρήση του εισιτηρίου επιστροφής. Θεωρείται βέβαιο, αν και η μπάντα δεν το ανακοινώνει για λόγους πρεστίζ, ότι θα διανυκτερεύσει στο σπίτι μέλους (της Μπάντζω).
Όσον αφορά τη διαδικασία για τυπικούς, αλλά και ιστορικούς λόγους πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στο mail της μπάντας. "Εμείς πληρώσαμε ήδη τα εισιτήρια και αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με τη δουλειά του το πρωί της Δευτέρας δεν θα διστάσουμε να τηλεφωνήσουμε πολύ ψηλά", ήταν η δήλωση του Μπ. Φ.Κ. Σ. Δεκεμβριανού του Σουηδού, όταν ρωτήθηκε για πιθανές τεχνικές δυσκολίες με το ταξίδι.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι υπήρξαν και μέλη που διατύπωσαν την πρόταση να αφαιρεθούν από τα έξοδα των εισιτηρίων τα 5 ευρώ τα οποία ο Λάμπρος φέρεται να έχει πάρει από την παραμυθιασμένη (της έταξε διεθνή καριέρα) Φωτεινή της Νύχτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)