7 Μαΐου 2007

Εμφανίστηκε ο Λάμπρος!

Στην ιστορία περνάει πλέον το παρθενικό ταξίδι των ShC στο Βερολίνο. Το πέρασμα της μπάντας αποκτά ιστορική βαρύτητα ανάλογη με την θρυλική επίσκεψη των Beatles στο Αμβούργο. Μόνο που στο ταξίδι των ShC οι καλλιτεχνικές εξελίξεις ήταν καταιγιστικές. Ήδη το τι θα επακολουθούσε διαφάνηκε από την ελληνική πρωτεύουσα όπου το συγκρότημα κατέλυσε λίγο πριν φύγει για το Βερολίνο. Εκεί, σε μπαρ που επέλεξε με την τηλε-ομοιοπαθητική μέθοδο ο Ψηλός (φήμες θέλουν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη να μίλησε με τη φωνή του Ψηλού στα αποπροσανατολισμένα μέλη των SHC που περνούσαν απέναντι στη Σταδίου λέγοντας τους: "εδώ δεξιά και πίσω ") όλα τα μέλη συνάντησαν τον μοναδικό οπαδό της πρωτεύουσας: τον περιώνυμο Λάμπρο. Μάλιστα ένας ένας οι SHC περνούσαν δίπλα στον Λ. για να φωτογραφηθούν μαζί του. Έτσι το συγκρότημα έγινε το πρώτο ροκ γκρουπ του οποίου όλα τα μέλη γνωρίζουν τον οπαδό, αλλά ο οπαδός δεν γνωρίζει όλα τα μέλη. Μάλιστα ο Λ. επωφελήθηκε της αγάπης τους και δεν δίστασε να φύγει με 5 ευρώ υπογεγραμμένα από όλα τα μέλη. Ο ίδιος διατείνεται ότι το χαρτονόμισμα ήταν δικό του, ασφαλείς πληροφορίες όμως θέλουν να ξεμονάχιασε τη Φωτεινή της Νύχτας και να της ζήτησε με τρόπο 5 ευρώ τάζοντας της ότι θα την κάνει διάσημη... (Στη φωτογραφία ο Λ. ενώ επιδεικνύει το χαρτονόμισμα της Νοκτούρνα)

Την επομένη η μπάντα προσγειώθηκε στη γερμανική πρωτεύουσα. Εκεί στην είσοδο του αεροδρομίου περίμεναν φωτογραφημένοι φωτογράφοι για να απαθανατίσουν την άφιξη τους. Μάλιστα τα μέλη για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος προσφέρθηκαν να διανύσουν 3 χιλιόμετρα στο Ανατολικό Βερολίνο με τις βαλίτσες ανά χείρας προκειμένου να τους δούνε και οι απλοί Γερμανοί. Στους εκπροσώπους του ξενοδοχείου εκ μέρους της μπάντας μίλησε η μοναδική ουσιαστικά αγγλομαθής Μάμα. Σε ένα καλλιτεχνικό "δρώμενο" η Μάμα ζήτησε μόνο έναν χάρτη του Βερολίνου, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στην "άγνωστη πίσω από το τείχος πόλη".
Αμέσως μετά η μπάντα συνέφαγε σε κεντρικό εστιατόριο αφού φωτογραφήθηκε με δύο παρείσακτα περιφερειακά μέλη στο μετρό. Ήδη ο Τζίζας προσπαθεί να τις εξαφανίσει από τη φωτογραφία συνεπικουρούμενος και από το Photoshop. Την επόμενη ημέρα ο θορυβώδης Σκουπ πήρε τα ηνία ως Ιούλιος Φλόκας ο Μπάτλερ. Τα καλλιτεχνικά έργα και ημέρες των SHC στο Βερολίνο θα ανακοινωθούν προσεχώς...

1 σχόλιο:

SHC The Fans είπε...

Επιτελούς το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα γνώρισα το πολυαγαπημένο γκρουπ!
Ηπιαμε μια μπυρίτσα και γουσταραμε!!
Βέβαια είμαι αρκετά στεναχωρεμένος γιατι δεν κατάφερα να δώσω και πολλές συμβουλές για την πόλη μιας και εχω μεταβεί σε αυτή 2 φορές και αναμένονται ακομα περισσοτερες!!

Το 5ευρο ειναι αναρτημένο πανω απο την οθόνη του υπολογιστή μου


Όποιες και να είναι οι κατηγορίες που προσπαθούν να μου αποδοθούν είναι ανακριβείς...το 5ευρο ήταν δικό μου και περήφανα βγαλμένο με τον ίδρωτα μου..

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)