21 Μαΐου 2007

Τους ανέλαβε ο Σόρι Μπράβο;

Θέμα ωρών θεωρείται η ανακοίνωση των SHC με την οποία θα επισημοποιείται η συνεργασία με παραγωγό-βόμβα! Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες το συγκρότημα ήδη εργάζεται πυρετωδώς στο στούντιο με το νέο του μέντορα, τον ιταλότροπο (λόγω των απίθανα καλών του τρόπων) Σόρι Μπράβο... Ο κ. Μπράβο έχει αναλάβει το συγκρότημα εδώ και μία εβδομάδα και ο ερχομός του είναι προσωπική επιτυχία του τεχνικού διευθυντή της μπάντας -φύγαμε:- Μπον Fileur Κλουζό Σόλωνα Δεκεμβριανού του Σουηδού...
Χθες ο Σκουπ έδωσε -επιτέλους!- το παρών και τη γνωριμία του στον κ. Μπράβο. Οι δύο άντρες είχαν στενή συνεργασία και όμως διέρρευσε από καλά πληροφορημένη πηγή: "Ο Σκουπ ήταν χθες μελιστάλακτος, ενώ είχε έρθει από τον Βόρειο Πόλο σαν τον Βέγγο σε ψυγείο". Τη στιγμή πάντως που οι SHC έκαναν την πρόβα τους, οι πρώτοι οπαδοί έστελναν mail συμμετοχής στο κρυμμένο πάρτι της μπάντας. Στο πάρτι αναμένεται μεγάλη κοσμοσυρροή και θεωρείται βέβαιο ότι κάποιοι θα μείνουν εκτός. Όλα όμως τα παραπάνω επισκιάστηκαν από μία άλλη είδηση:
Άναυδα έχουν μείνει τα μέλη των SHC μετά την πληροφορία που διέρρευσε το πρωί του Σαββάτου και σύμφωνα με την οποία ο Ψηλός άνθρωπος υψηλής κουλτούρας και μη μου άπτου δεν είναι από τη Θεσσαλονίκη όπως παρίστανε εδώ και μήνες, αλλά από τα Γιαννιτσά! Το κουβάρι που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον σιπκουλτούρ Ψηλό άρχισε να ξετυλίγεται από γνωστό μπαρ-κλαμπ της Θεσσαλονίκης όπου παρεβρέθη εκπρόσωπος του Μπάσιου για να παραλάβει δύο εισιτήρια χρησιμοποιώντας το όνομα του Ψηλού. Όμως οι άνθρωποι του μπαρ (υποτιθέμενοι αδερφικοί φίλοι του Ψηλού) δήλωσαν πλήρη άγνοια για το πρόσωπο του τελευταίου. "Πηγαίνετε κύριε έξω, ποιος Ψηλός και Ψηλορείτης μας τσαμπουνάτε" ήταν η φράση προς τον εκπρόσωπο ο οποίος πήρε τα εισιτήρια μόνο όταν χρησιμοποίησε το όνομα-διαβατήριο: Μπάσιου ή Ντάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)