25 Αυγούστου 2009

Στην Όπερα οι Silver & the Hidden Cash

Οι Silver & the Hidden Cash αντιγράφοντας πιστά ένα αμερικανικό έθιμο πραγματοποιούν τις τελευταίες πρόβες τους ενόψει της αυλαίας της θερινής τους περιοδείας στο Βύρωνα σε πραγματικές συνθήκες. Μετακομίζουν σύσσωμοι στην Όπερα! Απόψε η πρώτη πρόβα του συγκροτήματος.
«Η Όπερα είναι νυχτερινό λαϊκό κέντρο. Φολκ κέντρο, ας το πούμε έτσι. Πρόκειται περί ευφημισμού», δήλωσε φανερά αμήχανος εκπρόσωπος της μπάντας. Ο ίδιος εκπρόσωπος σε ερώτηση για το αν τα μέλη αισθάνονται άνετα με την παρουσία τους στην Όπερα επιχείρησε ένα απίθανο επιχείρημα ακροβάτη: «Θα σας θυμίσω ότι τα μέλη επισκέφθηκαν σύσσωμα το θέατρο Απόλλων στη Σύρο στα πλαίσια της περιοδείας τους όπου και απόλαυσαν τη Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης. Για ορισμένους εκ των SHC, η εξοικείωση υπήρξε τόσο μεγάλη που δεν δίστασαν να απολαύσουν παράλληλα και τον ύπνο τους στα θεωρεία», δήλωσε ο εκπρόσωπος. Να σημειωθεί ότι λόγω πλήρους εξοικείωσης η Νουμερούλα θα απουσιάσει από τις πρώτες πρόβες, ενώ η Μάμα αναζητά μετά την όπερα της Σύρου, αυτή της Συρίας.

Στη φωτογραφία η πρόεδρος των απανταχού οπαδών Ηχολήπτη μετά οπαδών της μπάντας στα θεωρεία του Απόλλων κατά την επίσκεψη της μπάντας στο ιστορικό θέατρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)