12 Αυγούστου 2009

Ιπτάμενες καρέκλες στο βατερλό του Γοργόμυλου

"Ζητάμε συγγνώμη από τους φίλους μας (κάποιοι ήρθαν μάλιστα από μακριά) για την ακύρωση της εμφάνισής μας στο φεστιβάλ του Γοργόμυλου.
Λόγω κακής διοργάνωσης, μετά από έξι ώρες αναμονής, μας ζητήθηκε να μειώσουμε στο ελάχιστο τον χρόνο εμφάνισης μας, προκειμένου να διευκολυνθούν όλοι. Ήμασταν έτοιμοι να το κάνουμε (περιμέναμε επί ώρα με τα όργανα στον ώμο πίσω από τη σκηνή για να παίξουμε για 30-40 λεπτά) όταν λίγο πριν τις 12.30 το βράδυ η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο. Τα μηχανήματα βουβάθηκαν οριστικά, οι ηχολήπτες άρχισαν να τσακώνονται αγρίως μεταξύ τους. Καρέκλες και βρισιές εκτοξεύονταν προς διάφορες κατευθύνσεις. Αποφασίσαμε την πιο έντιμη λύση: Καταρχάς να μην κοροϊδέψουμε με μια εμφάνιση λίγων λεπτών υπό αυτές τις συνθήκες και με κακό (αν όχι... ανύπαρκτο) ήχο. Ταυτόχρονα θα διευκολύναμε και την εμφάνιση των Socrates, Blues Wire και Troublemakers. Των συγκροτημάτων δηλαδή που πραγματικά φιλοξενούσε και πρόβαλε το φεστιβάλ.
Εμείς δεν αισθανθήκαμε σε καμία στιγμή φιλοξενούμενοι. Το αντίθετο…
Δέκα άνθρωποι κάναμε ο καθένας ταξίδια ωρών για να μαζευτούμε για τη συναυλία, με δική μας επιβάρυνση και στο τέλος νιώθαμε ότι εμποδίζουμε... Τις έξι ώρες της αναμονής κανείς δεν μας απηύθυνε τον λόγο, ούτε καν μας αναζήτησε για να δει πού και πώς περιμένουμε. Όση ώρα παλεύαμε να βρούμε λύση μέσα στο χάος ήμασταν μόνοι λες και το φεστιβάλ δεν είχε διοργανωτή.
Σήμερα, αρκετές μέρες μετά το φιάσκο, κανείς από το φεστιβάλ δεν μας έχει πάρει ένα τηλέφωνο για να δει γιατί τελικά φύγαμε.
Είναι η απαράδεκτη νοοτροπία των διοργανωτών που επαφίενται στη θέληση των συγκροτημάτων να παίξουν. Είναι διοργανωτές που αισθάνονται ότι κάνουν χάρη στις μπάντες προσκαλώντας τες στις εκδηλώσεις τους.
Παρακαλούμε τους φίλους μας που ήρθαν στο Γοργόμυλο να επικοινωνήσουν μαζί μας στο email: shc@shc.gr.
Οι SHC θέλουν να ζητήσουν και εμπράκτως (έστω και συμβολικά) συγγνώμη για την ταλαιπωρία".


Silver & the Hidden Cash

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)