20 Ιουλίου 2009

Οι Silver & the Hidden Cash θριαμβεύουν στο μικρό Στάλνιγκραντ

Οι Silver & the Hidden Cash χάρισαν την πλέον κλασική Silver & the Hidden Cash εμφάνιση των τελευταίων ετών στο κοινό τους το βράδυ της Παρασκευής στο μικρό Στάλινγκραντ. Ηχολήπτης ήταν ο «Θάνο Se Hanο» ο άνθρωπος που παλεύει να βρει το χαμένο ήχο στην πλατεία. Την μπάντα προλόγιζε με μοναδικό πρελούδιο ο πολύς Φιλίπ Ανιματέρ, ο οποίος αμέσως μετά εξαφανίστηκε στο σκότος της Κληματιάς.

Με ένα ολόλευκο Τζίζας να πετάει ανάμεσα στις εξέδρες, έναν δεμένο στον ενισχυτή του με καλώδιο-λουρί Ντάλλας και με μια αργοπορημένη Μπάντζω να τραγουδά το Man of Constant Sorrow, οι Silver & the Hidden Cash έκαναν επανωτές πρεμιέρες.
Φώναξαν για πρώτη φορά στη σκηνή την Τζέι, σύζυγο Τζίζας για να τραγουδήσουν όλοι μαζί το πρωτάκουστο Married Man. Ο Σκουπ εγκατέλειψε τα τύμπανα προκειμένου να τραγουδήσει το Pay me My money down για να τραπεί σε άτακτη φυγή αμέσως μετά.

Η συναυλία σημαδεύτηκε από την κάθοδο (πρώτη μετά από πολύ καιρό) του επίτιμου προέδρου σε συναυλία της μπάντας στο κόκκινο λημέρι της Νουμερούλας –η τραγουδίστρια υπήρξε ο ιθύνων νους της συναυλίας. Η παρουσία του επίτιμου έδωσε εκρηκτικό έναυσμα στις εξέδρες που γλέντησαν με μοναδικό συντονισμό και πειθαρχία. Μάλιστα σε ένα συμβολικό παράδοξο ο ίδιος ο Ρινκγοφάϊα αναφώνησε «Ρινκγοφάϊα» φέρνοντας πίσω στη σκηνή τη μπάντα για μια δαιμονιώδη εκτέλεση του ομώνυμου τραγουδιού.
Για αδιευκρίνιστο προς το παρόν λόγο το συγκρότημα δεν δέχθηκε να παραχωρηθούν στο δικτυακό τόπο shc.gr φωτογραφίες από τη συναυλία. Είναι πιθανό η άρνηση να οφείλεται στο γεγονός ότι μέλη της μπάντας ένιωσαν ενοχλημένα από πρόσφατες δημοσιεύσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)