22 Ιουνίου 2009

Όλοι μαζί ξανά χωρίς σάουντσεκ

Επέστρεψαν ως κοσμοπολίτες. Οι θρυλικοί Silver & the Hidden Cash συγκεντρώθηκαν στη σκηνή της Γιορτής της Μουσικής ειδικά για τη συναυλία τους και στη συνέχεια σκόρπισαν και πάλι. Ήταν η ιστορική έναρξη της θερινής τους περιοδείας με πλήρη σύνθεση για πρώτη φορά μετά από καιρό.
Η νέα τουρνέ περιλαμβάνει μυστηριώδεις, μη ανακοινώσιμους σταθμούς και άγνωστη διάρκεια. Μάμα και Νουμερούλα επέστρεψαν στο πατάρι, ο Τζίζας ντύθηκε ξανά στα λευκά, ενώ η Μπάντζω σκαρφάλωσε την τελευταία στιγμή στη σκηνή. Να σημειωθεί ότι σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας ο τραγουδιστής των SHC έφερε στο καπέλο του μια πεταλούδα νύχτας που λειτούργησε ως οικόσημο.
Ειδικός μετρητής φλας κατέγραψε 472 φωτογραφικές λήψεις από τουρίστες. Η μπάντα έπαιξε με δαιμονιώδη ρυθμό ενώ ο Σκουπ με εμφάνιση γαλάζιου φραμπαλά έπαιξε ντραμς κάποιες στιγμές όρθιος. Λίγο πριν τη συναυλία η μπάντα αποφάσισε οριστικά να καταργήσει τα αγαπημένα της σάουντ τσεκ. «Ο ήχος θα καταφθάνει στους συναυλιακούς χώρους, όπως ακριβώς και τα μέλη της μπάντας: την τελευταία στιγμή και χωρίς κανείς να ξέρει τι θα ‘ξημερώσει’ στη σκηνή», δήλωσε πηγή προσκείμενη στους SHC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)