19 Σεπτεμβρίου 2008

Στον Μαραθώνιο της πόλης ο Ντάλλας!

Ο Ντάλλας αιφνιδιάζει για μια ακόμη φορά αποφασίζοντας να τρέξει τον Μαραθώνιο της Πόλης! Πριν από λίγο ο μπασίστας των Silver & the Hidden Cash κατέθεσε αίτηση συμμετοχής σε μία εξόχως συμβολική κίνηση που παραπέμπει ευθέως στην ιστορία της ροκ. Με τον τρόπο αυτό ο Ντάλλας ουσιαστικά αποτίεει φόρο τιμής στον Jοe Strummer των Clash, αφού ο μεγάλος τραγουδιστής είχε συμμετάσχει στους μαραθώνιους του Παρισιού και Λονδίνου. (Κλικάρετε εδώ για να διαβάσετε την ιστορία του Strummer και των μαραθώνιων διαδρομών του).
Ο αγώνας του Ντάλλας με τα 30 χιλιόμετρα (τα οποία είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να διανύσει στο σύνολο τους) θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 9 το πρωί. Ο Ντάλλας θα φέρει ipod αφού σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής θα ακούει, όπως δήλωσε ο ίδιος, "ξεσηκωτική φολκ πανκ κάντρι".
Την πορεία του ο μπασίστας θα την αφιερώσει στα υπόλοιπα μέλη της αγαπημένης του μπάντας. Ο Ντάλλας δεν έπαψε στιγμή να προσπαθεί να συνδυάσει τις επιδόσεις του στον στίβο με την μπάντα αφού οι φίλοι των SHC θα θυμούνται ότι στο θρυλικό ντοκιμαντέρ του συγκροτήματος, εκείνος εμφανίζεται στον χώρο προπόνησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)