27 Σεπτεμβρίου 2007

Όπου γάμος και γενέθλια οι SHC πρώτοι

Μόνο λίγες μέρες άντεξε τελικά η προσπάθεια της μπάντας να κρατήσει μυστικές τις τελευταίες της κινήσεις. Οι Silver & the Hidden Cash παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα είχαν έναν γεμάτο μήνα Σεπτέμβρη με αποκορύφωμα φυσικά τον γάμο Μπάντζω-Τρομπέτα. Αν και το μυστήριο κρατήθηκε -με απόφαση της μπάντας- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι θρυλικοί SHC εκτέλεσαν το καθήκον τους σε υψηλότατο επίπεδο, ενώ αργά το βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου η μπάντα έδωσε το πρώτο secret gig της.
Οι λίγοι τυχεροι που έδωσαν το παρών στο γάμο είχαν ήδη προϊδεαστεί στις 14 Σεπτέμβρη όταν οι ShC τιμώντας τους Μπάντζω και Τρομπέτα ανέβασαν στη σκηνή τις Mamas και όλοι μαζί αφιέρωσαν στους νεόνυμφους το εκρηκτικό My Way του Frank Sinatra πηραγμένο από τον Sid Vicious και με εκ νέου πείραγμα από τον δονούμενο Τζίζας. Λίγες ώρες αργότερα σύσσωμη η μπάντα ανέβαινε στη σκηνή του Γκαλερί ή Σαράγεβο για να παίξει το Walk the Line αυτή τη φορά όμως με το ζεύγος Τρομπέτα στα μικρόφωνα (!) και με τον ακορντεονίστα Τζακ Τέιλορ στο ακορντεόν.
Η μπάντα του έδωσε και κατάλαβε παίζοντας τις γνωστές τις επιτυχίες ενώ τις πρώτες πρωϊνές ώρες ήρθε ένα απίθανο ανκόρ με τους Silver & the Hidden Cash να εμφανίζονται στη σκηνή για πρώτη φορά στην ιστορία τους παρέα με τον παραγωγό τους Σόρι Μπράβο! Στη σκηνή εξακολούθησε να είναι ο Τζακ Τέιλορ αφού ανάμεσα στον ακορντεονίστα και την μπάντα επικρατεί πλέον αμοιβαία παράκρουση. Τους SHC προλόγισε στη σκηνή η τριανδρία Ρίνγκοφαΐα, Λάμπρου και Μάικ, πραγματοποιώντας ηγετική-αρχοντική εμφάνιση. Και ενώ ο πρόεδρος αναχωρούσε για τη Ρουάντα, οι SHC ανέβαιναν στο αεροπλάνο για τη Βαρκελώνη. Εκεί, στις 23 Σεπτεμβρίου σε μία σεμνή τελετή το συγκρότημα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια με τον Τζίζας να κλέβει και πάλι την παράσταση εμφανιζόμενος ως ατόφιος και για τα καλά πια πειραγμένος ροκ σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)