4 Σεπτεμβρίου 2007

Άλτο: Ο Κλιντ Ίστγουντ του μπαρ.

Η είδηση του Σαββατοκύριακου επισκιάστηκε από την πολυαναμενόμενη και επιτυχημένη ηλεκτρονική συνάντηση του Κλουζό με τους οπαδούς. Λίγες ώρες όμως νωρίτερα ο Άλτο, πιστός σύντροφος και παρακούμπαντος της μπάντας ξεδίπλωνε το παγκόσμιο ταλέντο του ως μπάρμαν. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Silver & the Hidden Cash (έλειπαν μόνο οι Σλίπινμπανγκ: Τζίζας και Σκουπ) είδαν έναν μπάρμαν να σερβίρει με το λογότυπο της μπάντας τυπωμένο στην μπλούζα του!
Για την ακρίβεια είναι αμφίβολο αν τον είδαν να σερβίρει, αφού η εμπειρία του Άλτο είναι τέτοια ώστε καθιστά το σερβίρισμά του αόρατο. Με αθόρυβες και αστραπιαίες κινήσεις, μειλίχιο ύφος, αλλά και βλέμμα μελαψού Κλιντ Ίστγουντ, ο Άλτο έδειξε ότι είναι μπάρμαν μόνο για μεγαλουπόλεις.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ τα καθήκοντά του μπάρμαν εκτελούνταν με ευλάβεια και ταχύτητα (σερβίρισμα, κέρασμα, διάλογος με προβληματισμένο θαμώνα, μεσολάβηση-καταλύτης σε επίδοξο φλερτ) ο ίδιος ο Άλτο παρακολουθούσε αποστασιοποιημένος τα δρώμενα! Είναι άραγε μόνο η εμπειρία που καθιστά τον Άλτο ικανό να βρίσκεται την ίδια στιγμή σε πολλά σημεία πίσω από το μπαρ; Ή μήπως ο Ψηλός απλά έδειχνε την αποστασιοποίησή του από το ένδοξο παρελθόν του;
Τέλος να σημειωθεί ότι εκείνος που εντόπισε πρώτος τις μαγικές ικανότητες του Άλτο ήταν ο Ντάλλας. Ο μπασίστας των SHC εξεδήλωσε σε όλα τα μέλη της μπάντας τον θαυμασμό του για τον Ψηλό και χθες επιδίωξε και είχε συνάντηση-γνωριμία με τον μπάρμαν Άλτο. Οι δύο άνδρες τα είπαν αναλυτικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκεί ο Ντάλλας είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι τα ανδραγαθήματα του Άλτο: από τις χαμηλές πτήσεις προς την έξοδο στις οποίες εξανάγκαζε τους άτακτους πάνκηδες μέχρι την απίθανη γνωριμία του με τον Τζακ τον Βαρύτιμο. Είναι βέβαιο πως Ντάλλας και Άλτο θα συνεργασθούν στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)