23 Αυγούστου 2007

Άρτια αφιχθής εκ της παραλίας ο Papastilater,εδήλωσε:

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,

Όπως όλοι σας πολύ καλά γνωρίζετε, εις το –κατά τα λοιπά ειδεχθές καθ’ ημάς – δημοψήφισμα, καταγάγαμε περίλαμπρον νίκην, το μέγεθος της οποίας είναι δυσμέτρητον.

Ο Στρατηγός Σομόζα κατόπιν ενδελεχούς και ανηλεούς παρακολουθήσεως του αντιπάλου, απεφάσισεν, συνεπικουρούμενος απ’ εμού, να προβεί εις την κατεύθυνση του εκλογικού αποτελέσματος, δια να ημπορέσομεν να εξάγουμε την λαοφιλέστατη μπάντα μας από τις σκοτεινές ατραπούς και τα κρυφοκομμουνιστικά μονοπάτια που την οδηγούσε ο κατ’ ευφημισμόν «Πρόεδρος» Ρινγκοφαϊα και να την οδηγήσουμε στα χριστά μονοπάτια του καλού κ’ αγαθού αμερικάνικου Νότου όπου και πραγματικά ανήκει.

Παρ’ όλο που το κίνημα μας εράνθη με τα πέταλα της αγνής και άδολης αγάπης του απλού λαού, οι δοσίλογοι πρώην προσπαθούν με νύχια και με δόντια (ακόμη και με αντιπραξικόπημα – oh mon dieu) να αγκυλωθούν στην – όπως απεδείχθη περίτρανα – κενή περιεχομένου εξουσία τους.

Οφείλω, αγαπητοί συνSHCάδες, να ομολογήσω πως εβρίσκομαι σε ένα τρομακτικό δίλημμα. Να πατάξω τους πρώην και με την πανθομολογούμενη τεραστία προσωπικότητά μου να γίνω για τους ShC ο φάρος που θα λάμπει μέσα στο σκότος και το έρεβος, ή να αποσυρθώ ευχόμενος ταυτοχρόνως το αγαπημένο μας συγκρότημα να βρει το δρόμο του.

Στο δια ταύτα, αφήνω την λήψη ταύτης της απόφασης εις τα μέλη του συγκροτήματος που είναι και οι μόνοι οι οποίοι ημπορούν να λύσουν το Γόρδιο τοιούτο δεσμό.

Με θερμές ευχαριστίες εις τους απανταχού υποστηρικτές μου και ιδιαιτέρως εις τον εκ Γαλλίας ορμώμενο Gus, σας φιλώ σταυρωτά.

Papastilater

4 σχόλια:

Papastilater είπε...

Κατόπιν εντόνου διαλόγου με τον συμπολεμιστή Στρατηγό Σομόζα, απεφασίσαμεν να αυτοεξοριστούμε εις Παρισίους, όπου και θα αναμένομεν το DC 10 με την εντολή του λαού για επιστροφή εις τα πάτρια εδάφη.
Εν τω μεταξύ θα πνίγουμε τον πόνο μας εις την ιστορική πλατεία των Champs Elysee, πίνοντας Pernod παρέα με τον Gus και άλλους συναγωνιστές.

SHC The Fans είπε...

ΝΤΡΟΠΗ και αισχος!!!

μονο αυτο έχω να δηλώσω για τις ερηστικότατες δηλώσεις του εν λόγω κου(δεν θα αναφερω το ονομα του και εφεξης θα ειναι ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ)

προπαγανδιστής, λασπολόγος και χαιρέκακος προσπαθεί να αναδυθεί από το σκότος με την μορφή σωτήρα-φάρου την στιγμή που ΠΟΤΕ δεν έχει κάνει δράσει για την ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΑΤΗ μπάντα μας!


Ειναι λυπηρο, πραγματικά !!


Είναι ποτέ δυνατόν να θέλει να μπλέξει στην όλη διαδικασία την μπάντα !! ΟΥ ΟΥ ΟΞΟ !!! οπως λέει και ο Λαός!!

Το γεγονός οτι η μπάντα ειναι αμερικανικών μουσικών επιρροών δεν πάει να πει οτι θα ΔΡΑ προπαγανδιστικά προς τους οπαδούς!!

Αν είστε άνδρας ακατανόμαστε να αποχωρίσετε και να γυρίζεται πίσω στο σκότος απο οπού με δόλιού τρόπους προσπαθείτε να Βγείτε


ΑΙΣΧΟΣΣΣ

Papastilater είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω πως αποτολμά να εκφέρει άποψη ο looser, που ακόμη και σε αυτό το χακερωμένο δημοψήφισμα έλαβε τρεις (3) ψήφους???
Αν ήταν στην Ιαπωνία θα είχε κάνει χαρακίρι, αλλά εδώ βγάζει και γλώσσα!!!

SHC The Fans είπε...

φιλε παπαστιλατερ δεν νομιζω οτι εισαι αρμοδιος να κρινεις καταστασεις και ονοματα και προσωπα!!
απο ποτε οι χτεσινες εχουν αποψη?

και φυσικα θα μιλησω οταν βλέπω ανθρώπους που δεν έχουν καν πράξη με την μπαντα!!

δεν φωναξαν δεν ασχοληθηκαν!!

μου φαινετα τα έχουμε ισοπεδόσει όλα!
οσο για την Ψηφοφορία, στην οποία και χακευτικε, η θέση μου ηταν καθαρα ΥΠΕΡ του Προέδρου και με αυτοθυσια προσεφερα ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΟΥ σε αυτον !!

ειναι απλα ΡΙΓΚΟ ΡΙΓΚΟ ΡΙΓΚΟ !!

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)