9 Αυγούστου 2007

Παρίσι-Τέξας... δυο λεπτά δρόμος

Για μια ακόμη φορά η Μάμα παρενέβη στα της μπάντας με την υψηλή αισθητική και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της. Μετά τον έκθαμβο Ντιν που αποφάσισε να μετακομίσει στην πόλη αφότου άκουσε τα αγγλικά της, ήρθε η σειρά του Γκας. Η καλλιτέχνης απευθύνθηκε στον οπαδό μέσω των σχολίων της σε άπταιστα γαλλικά. Τα όσα έγραψε χρησιμεύουν στα υπόλοιπα εφτά μέλη της μπάντας μόνο ως φωτογραφία. Ουδείς αντιλήφθηκε τι ακριβώς ειπώθηκε, η Μάμα όμως αποδεικνύει ότι πρόκειται περί παιδιού με γαλλικά και πιάνο. Σύμφωνα μάλιστα με απολύτως δισταυρωμένες πληροφορίες η Μάμα θέλει να συνδυάσει τα δύο γνωστικά αντικείμενα και ονειρεύεται το πέρασμα του τρένου των SHC και από γαλλικούς φολκ σταθμούς! Η επιθυμία της δεν έχει περιοριστεί σε θεωρητικό επίπεδο, αφού έχει ήδη προτείνει και συζητήσει τους πειραματισμούς με τη μουσική του μεγάλου Serge Gainsbourg (φώτο). Η πρόταση της Μάμα χαίρει της υψηλής εποπτείας και εγκρίσεως των Σουηδών! Ντάλλας και Μπον Fileur Κλουζό Σόλων Δεκεμβριανός δηλώνουν λάτρεις του Gainsbourg και της γαλλικής φολκ κάντρι, από την πρόσφατη κοινή επίσκεψή τους στο Παρίσι. Οι γαλλικές άλλωστε ρίζες του ονόματος του Μπον Fileur Κλουζό δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες.

3 σχόλια:

Gus είπε...

«Si l’État est faible, nous périssons. » et pour l'instant l'état est faible. Il est clair que la seule solution à la crise du group est le savoir et le pouvoir d'un homme dynamique et courageux comme Papastylater ... L' état c'est toi mon General ...

- είπε...

Τι να σε κάνω που δεν είσαι εδώ...

SHC The Fans είπε...

εμ !!



τι να πεις !!

ρε παιδια μην γράφετε γαλλικα δεν ξέρουμε!!!

αλλα με την βοηθεια του babelfish !!



"Εάν το Κράτος είναι αδύνατο, χανόμαστε. "και προς το παρόν το Κράτος είναι αδύνατο. Είναι καθαρός ότι η μόνη λύση στην κρίση του group είναι τον να ξέρει και η τροφοδότηση ενός δυναμικού και θαρραλέου ανθρώπου όπως Papastylater ... Το Κράτος είναι εσύ γενικός μου"

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)