14 Σεπτεμβρίου 2009

Το τέλος της μεγάλης θερινής περιοδείας

Οι Silver & the Hidden Cash ολοκλήρωσαν με μοναδικό τρόπο την πλέον επεισοδιακή περιοδεία της καριέρας τους.
Στο Θέατρο Βράχων στο έβδομο κάντρι φέστιβαλ βάδισαν αποφασιστικά ανάμεσα στα νταμάρια υπό τους ανεξήγητους ήχους των τελευταίων των Μοϊκανών και λίγο πριν τις δέκα το βράδυ του Σαββάτου εκτόξευαν το θερινό τους σετ.
Χορευτές κάντρι-τάνγκο, μοναχικοί τροβαδούροι, πωλητές βιβλίων μαγειρικής και πριν από όλους ο πρώτος των πρώτων, ο οπαδός σύμβολο Λάμπρος στις αγκαλιές του οποίου οι SHC σύσσωμοι έπεσαν μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας τους.
Η μπάντα εμφανίστηκε και πάλι σε πλήρη σύνθεση λίγο πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από τη δημιουργία της. Και ήταν όλοι εκεί πλην του Ντάλλας του θρυλικού μπασίστα ο οποίος λίγο μετά το Kerosene Man άρχισε να κινείται όλο και πιο αργά και τελικώς άπραγος ανελήφθη στους ουρανούς του ροκ. Μετά το σόου, ακολούθησε έξαλλος χορός από τον Τζίζας μετά των μπλουγκρας αδερφών και του Ερυθροντυμένου Σκουπ υπό τους ήχους των μεγάλων Grascals, των ανεπανάληπτων δεξιοτεχνών μπλούγκρας παρατεταγμένων στη σειρά. Η βραδιά απετέλεσε και δοκιμασία για το όνομα των θρυλικών SHC αφού ο τραγουδιστής των headliners επανειλημμένα επιχείρησε να το προφέρει προκειμένου να δώσει τα εύσημα στην μπάντα για τη σπουδαία «ενεργητικότητά» της.
Οι Silver & the Hidden Cash ζητούν από οπαδούς και φίλους να στείλουν το φωτογραφικό τους υλικό προκειμένου να εντοπιστεί (αν αυτό είναι δυνατόν) ο Ντάλλας.

1 σχόλιο:

ένας πελάτης είπε...

ωραία μουσική κ. μηχανικέ.

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)