24 Δεκεμβρίου 2008

Live χωρίς… πολλά πολλά

Με μία λιτή και παράταιρη για το ύφος των Silver & the Hidden Cash ανακοίνωση η μπάντα κάλεσε τους οπαδούς της σε δύο συνεχόμενα (!) live στις 27 και 28 Δεκεμβρίου. Είναι χαρακτηριστικό πως για πρώτη φορά το συγκρότημα δεν έστειλε προσωπικό μήνυμα σε κάθε οπαδό χωριστά, ενώ επίσης πρωτόγνωρο είναι και το ότι δεν υπάρχουν βίντεο, αφίσες κλπ για την προώθηση της συναυλίας. Υπενθυμίζουμε ότι από το συγκρότημα έχουν ήδη αποχωρήσει δύο μέλη, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους SHC να προβάρουν τραγούδια συνεχώς και μάλιστα να γράφουν δικά τους. Χθες σε πολύ χαμηλούς τόνους η μπάντα έδωσε την πρόβα τζενεράλε ενώπιον του προσωπικού της φίλου Μιούσικ Τράβελερ. (Το όνομα είναι προφανώς ξενικό, αλλά ο Μ. Τράβελερ εισήλθε στον πλανήτη με ελληνικούς χαρακτήρες και έτσι θα παραμείνει).
Η ανακοίνωση της μπάντας για τα live του ερχόμενου Σαββάτου και Κυριακής έχει ως εξής:
«Καλούμε τους φίλους και οπαδούς μας -πάντοτε αγαπημένους- στα δύο τελευταία live των SHC για το 2008. Αυτά θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο και Κυριακή στις 27 και 28 Δεκεμβρίου στο μπαρ Καπλάνειο. Χρόνια Πολλά και Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους».

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αυτή την ώρα μάλλον παίζετε, οπότε τα "καλή επιτυχία" κλπ έρχονται μάλλον καθυστερημένα. ελπίζω στο επόμενο live σας να μπορέσω να είμαι.

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)