22 Οκτωβρίου 2008

Έγιναν οι πρώτες επαφές;;

Επιβεβαιώθηκαν οι επαφές, μελών των SHC, με διάφορους μπασίστες της πόλη μας, μιας και στις πρόσφατες φήμες περί αποχωρήσεων από την μπάντα, προστέθηκε ακόμα μια, αυτή του Ντάλλας.
Η είδηση δε και το παράλογο, στην τελευταία αυτή φήμη, είναι ότι ο Ντάλλας δεν αποχώρησε από την θρυλική μπάντα. Έγκυρες πηγές δήλωσαν: "ο Ντάλλας δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα".
Μέλη των θρυλικών SHC που ρωτήθηκαν δεν επιβεβαιώνουν τίποτα, αλλά δηλώνουν μεταξύ άλλων: "όλα τα παιδιά είναι φίλοι μας!" - "δεν νομίζω, καταρχάς είναι ζόρικο να βρεις παρατσούκλι"-"έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα, ότι τα παιδιά παίζουν στο μπάσο, όλες τις νότες".
Οι εξελίξεις στην τελευταία αυτή φήμη, αλλά και στις παλαιότερες περί αποχωρήσεων, είναι ραγδαίες και ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να υπάρξουν νεότερα, όπου και θα δοθεί ένα τέλος στο καθεστώς άγχους και ανασφάλειας στην αγαπημένη μας μπάντα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδία ο Ντάλλας είναι τρομερός μπασίστας και δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλον στην θέση του στους Silver & the Hidden Cash, είναι κάποια άτομα στην μπάντα όπως ο Ντάλλας και ο σκουπ που έχουν ταυτιστεί με αυτό που λέμε shc και πιστεύω πως οι συνέπιες στην μπάντα θα είναι καταστροφικές μετά την αποχώρηση τους.

Ανώνυμος είπε...

Είναι σίγουρα τρομερός, αλλά τι εννοεί ο καθένας με το τρομερός είναι άλλο πράγμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ntallas aei feka oksw pou 8es na fygs aptbanda...

mou leipses re file ...

o mlmcbm

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)