21 Αυγούστου 2008

Οι Silver & the Hidden Cash με τους Μπίκαμαν και Έφκε

Ο Steve Wynn και η Linda Pitmon είναι πλέον μέλη της οικογένειας των Silver & the Hidden Cash. Απέκτησαν τα προσωνύμια Μπίκαμαν και Έφκε, διάβηκαν το κατώφλι του Βίκι Κλέανδρος και γεύτηκαν τις εμπνεύσεις του εστιατότριου. Για να συμβούν όλα αυτά έπρεπε φυσικά να μεσολαβήσει και μία συναυλία. Αυτή έγινε χθες στον πεζόδρομο-στέκι της μπάντας, την οδό Καλλάρη, και απέκτησε μέσα σε λίγες ώρες ιστορικές διαστάσεις. Οι SHC έπαιξαν το πιο σύντομο σετ στην ιστορία τους αν και πολύς κόσμος είχε την ευκαιρία να τους απολαύσει και στο soundcheck τους, λίγο πριν φορέσουν τα καλά τους. Η αιτία για το αστραπιαίο άνοιγμα της συναυλίας θα πρέπει να αποδωθεί στο ρολόι πλανώδιου πωλητή πλαστικής καρέκλας. Αυτόν συμβουλεύτηκε ο Ντάλλας για να περικόψει το σετ λιστ προκειμένου ο κ. Μπίκαμαν να βγει εγκαίρως στη σκηνή. Η απάντηση: "ντέκα" σήμανε ότι η ώρα είναι δέκα, μόνο που το ρολόι απήχε 20 λεπτά για να σημάνει και αυτό δέκα. Ουδέν κακόν αμιγές καλού όμως. Ο Steve Wynn με την κιθάρα του και με τη βοήθεια της Linda (αλλά και των Δεηθώμεν και Τζίζας όταν τους ζητήθηκε) έδωσε ένα υπέροχο σετ υπό το φως του φεγγαριού που όλο και ανέβαινε. Στο τέλος η οικογένεια ανέβηκε σύσσωμη στη σκηνή και του έδωσε και κατάλαβε. Past Time, Carolyn αλλά και Folsom Prison. Με λίγα λόγια, σε αυτή τη συναυλία σταθμό για τους SHC (αφού είναι η πρώτη φορά που οι SHC διοργανώνουν αποκλειστικά μόνοι τους από την αρχή μέχρι το τέλος ένα τόσο μεγάλο event), έγινε αυτό που δεν είχε ξαναγίνει και που δύσκολα κάποιος πιστεύει ότι έχει ήδη γίνει!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά, πολύ καλή επιλογή χώρου και πολύ καλή διοργάνωση!!!

Ευχαριστούμε για την απίθανη βραδιά

Α.Τ. είπε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα για την υπέροχη βραδιά.
Υπήρχε χαρά και ενθουσιασμός και μαγεία διάχυτη σε όλη την Καλλάρη.
Ήταν η χαρά της συνάντησης ενός πλήθους ετερόκλιτου, που πρόσμενε να ζήσει μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πόλης εμπειρία (κάτι σαν γιορτή σε επαρχιακή πόλη της Αμερικής, όπως συχνά βλέπουμε σε Αμερικάνικες σειρές και ταινίες). Ήταν ο δικός σας ενθουσιασμός, που συνδιασμένος με το μεράκι σας και την καλώς εννοούμενη τρέλα σας, κινητοποίησε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων και τους έκανε συμμέτοχους στο όμορφο αυτό εγχείρημά σας.
Ήταν και η μαγεία του Steve Wynn, ενός μεγάλου καλλιτέχνη, που μόνος επί σκηνής με τη φωνή του και την κιθάρα του, την θετική του διάθεση, απλός και επικοινωνιακός με το κοινό, απέδειξε (όχι πως το είχε ανάγκη ο ίδιος) ότι η στόφα του γνήσιου καλλιτέχνη πολύ δύσκολα μπορεί να αγνοηθεί. Μαγεμένος εκείνος από την πόλη, το φεγγαρόφωτο, το κέφι το δικό σας και την δίψα τη δική μας όχι μόνο για μπύρα, αλλά κυρίως για αυθεντική καλλιτεχνική έκφραση, μαγεμένοι κι εμείς από την μοναδική και αναπάντεχη συνάντησή μας μαζί του ένα ζεστό βράδυ του Αυγούστου, που όλοι μας χαμογελούσαμε, έτσι απλά...

Unknown είπε...

Αν και δεν κατάφερα να είμαι εκεί, τα συγχαρητήριά μου. Και εις ανώτερα.

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)