13 Ιουνίου 2008

Ειδήσεις από το Διεθνή Χώρο

Σάλο έχει προκαλέσει η αναγνώριση Μουσουλμανικής μειονότητας στον Καναδά από την κυβέρνηση του Πακιστάν! Ο πρόεδρος του Ασιατικού κράτους σε έντονο ύφος επιτέθηκε στην Καναδική κυβέρνηση, λέγοντας οτι "η κυβέρνηση του Καναδά, προσπαθεί να επιβάλει τον δυτικό τρόπο ζωής στα αδέρφια μας. Αυτό είναι απαράδεκτο και δεν θα το επιτρέψουμε".Ο πρόεδρος της μειονότητας στον Καναδά, κύριος Odalla Eximegalautia δήλωσε "είμαστε ανατολίτες και όχι δυτικοί, ας το καταλάβουν επιτέλους" και μίλησε για ανεξαρτητοποίηση του Μουσουλμανικού στοιχείου στον Καναδά! Υπέρ της ανεξαρτητοποίησης τάχθηκαν εξ αρχής, εκτός του Πακιστάν, η Ινδία, η Αργεντινή και η Βραζιλία, ενώ η Ιαπωνία, αν και δεν κρύβει την έντονη συμπάθεια για το Μουσουλμανικό στοιχείο του Καναδά, εντούτοις δεν έχει πάρει ακόμα θέση στο θέμα. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι, Μόντε Κάρλο, Ελβετία και Σουηδία τηρούν σιγή ιχθύος! Για την στάση τους αυτή έγκριτοι σχολιαστές επισημαίνουν ότι "είναι δύσκολο για πολλές χώρες να προβούν σε αυτή την αναγνώριση, διότι φοβούνται τον ίδιο τους τον εαυτό. Ας μην ξεχνάμε ότι μέσα σε κάθε κράτος, όσο και αν αυτό βρίσκεται στην δύση, υπάρχει πολύ έντονο το ανατολικό στοιχείο".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H Μουσουλμάνοι Καναδοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι της χώρας. Ο Καναδάς έχει αποδείξει ότι είναι μια απο τις πιο ανοιχτές και πολυπολιτισμικές χώρες του κόσμου. Το Πακιστάν προσπαθεί για πολλοστή φορά να δημιουργήσει θέμα εκ του μηδενός. Με την ευκαιρία ο Καναδάς εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στην Ελβετία και τη διένεξη της με το ταραχοποιό Πακιστάν.

Ανώνυμος είπε...

সমস্ত মানুষ স্বাধীনভাবে সমান মর্যাদা এবং অধিকার নিয়ে জন্মগ্রহণ করে | তাঁদের বিবেক এবং বুদ্ধি আছে সুতরাং সকলেরই একে অপরের প্রতি ভ্রাতৃত্বসুলভ মনোভাব নিয়ে আচরণ করা উচিত্ |.
All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood.
Δέν ειμαστε Καναδοι!θελουμε να αλλαξουμε κρατος!!!!!

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)