9 Νοεμβρίου 2007

Δέκα οι Silver & the Hidden Cash!

Βόμβα μεγατόνων στους Silver & the Hidden Cash! Η μπάντα ανακοίνωσε πριν από λίγο την ένταξη του δέκατου μέλους στις τάξεις της. Το συγκρότημα κινήθηκε με αστραπιαίες κινήσεις για να κλείσει μέσα στο 2007 αυτό που επιθυμούσε διακαώς ήδη από το 2006: τη βιολίστρια του. Ενδεικτικό του αιφνιδιασμού των οπαδών είναι ότι ενώ οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώνονταν και έπεφταν πια οι υπογραφές, η αγγελία αναζήτησης του δέκατου μέλους συνέχιζε να φιγουράρει στον δικτυακό τόπο του συγκροτήματος. Η βιολίστρια που κατέφθασε στους Silver & the Hidden Cash φέρει το όνομα Våjölini Dejtömen (Βαϊολίνη Δεηθώμεν) και η σουηδική κατάληξη στο όνομα της φανερώνει και τα βορειο-ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά της. Το νέο μέλος έχει ήδη κάνει τις πρώτες πρόβες στο σπίτι της Πρόβας, ενώ αργά χθες το βράδυ εμφανίστηκε στο στούντιο του Βίκι Κλέανδρος.

2 σχόλια:

SHC The Fans είπε...

Μετά απο συνεννόηση με το χιλιάδες κόσμο,οπαδούς(με δογματικές αποψεις και εκφράσεις λατρείας για την μπάντα) αποστέλλω δυνατό και βροντερό χαιρετισμό στο ΝΕΟ υποστύλωμα μας.
Σαν Γενικός Αντιπρόεδρος και πρόεδρος του φαν κλαμπ της πρωτευούσης δηλώνω υπέρμαχος υποστηριχτής της βόρειας καταγωγής βιολίστριας.
Είθε ο Οντιν να την βοηθήσει στην απόδοση της ώστε να τα σπάμε ακόμα περισσότερο στα Γκιγκς και να φτάνουμε κάθε φόρα ποιο κοντά στην Βαλχάλα.
Σας αγάπω!!

SHC The Fans είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!


ΑΥΤΑ !!


FROM Concrete Jungle!!

Hidden Cash στη Στοά!

SHC: Επιχείρηση Γοργόμυλος!

Κλουζό: το σόου


35 44 by ShC

alive & pickin! Get Ready


Las Vegas j-j

Boo Dan Tucker

Contact:

shc@shc.gr (Silver @ the Hidden Cash)